DPH Trading Loading
Vent Venligst...
DPH Trading
13.000 spændende ting til hjemmet
Indkøbskurv
Varer i alt:
0
stk.
 
https://www.dphtrading.dk
https://www.dphtrading.com
https://www.dphtrading.de

Alle ordre over kr. 999,- leveres fragtfrit i Danmark. 

Fragtfri betyder at vi betaler for forsendelsen af din ordre, dvs. der bliver ikke tillagt fragt eller ekspeditionsgebyr til de viste priser, hvis du blot bestiller for over kr. 999,- 

Du kan altid se det samlede beløb for de varer du ligger i indkøbskurven incl. eventuel fragt -  inden du gennemfører dit køb.

Vi sender primært med Post Danmark eller GLS i Danmark, til udlandet bruger vi oftest FedEx, dog afhængigt af hvilke varer du bestiller mv.  

Den fragtpris som vises i indkøbskurven beregnes automatisk ud antallet af varer, deres mål og vægt, leveringsland og leveringsmåde. (Bemærk vi leverer ikke fragtfrit til udlandet). 

 

Ekstra tunge varer leveres ikke fragtfrit

Hvis du bestiller møbler, eller andre meget store eller tunge varer, som ikke kan sendes med posten eller GLS, leveres disse ikke fragtfrit. 

Når en vare har     Ekstra fragt    symbolet,  er det fordi varen er af betydelig

størrelse og/eller vægt. På disse varer kan vi ikke tilbyde at levere fragtfrit ved køb over 1000 kr.

Typisk er det varer som møbler, større bronze figurer, kæmpe store vaser, kæmpe store lamper,
der ikke leveres fragtfrit.

Sådanne varer kan ikke købes online før DPH har udregnet en fragtpris. - Dette gøres ved at lægge
varen i kurven, og sende kurvens indhold som en forespørgsel til DPH.

NB. Når der er tale om møbler og andre store ting, kan det ofte være en god ide, at afhente varen i
vores butik i Odense N. - Det giver dig mulighed for at se varen i virkeligheden inden du endeligt beslutter
dig, og samtidig sparer du fragtomkostningen.  - Skriv gerne i kommentar feltet, når du sender os en
forespørgsel via websitet, at du overvejer at afhente i butikken.

Forside
Outlet
Sælg til DPH
• 45 års erfaring
• Hurtig og sikker levering
Ring til os man-fredag
kl. 8:00 - 16:00
(+45) 66 18 95 95
Sprog:
?
Valuta:
?
Leveringsland/område:
?
Du kan få websitet vist på dansk, engelsk eller tysk.
Her har du mulighed for at vælge hvilken valuta du ønsker at se vores priser i. Alle priser vil herefter bliver vist i den valgte valuta (Du kan altid ændre det igen).
De viste priser beregnes ud fra det valgte leveringsområde: I Danmark og resten af EU er priserne inklusiv (med) moms. Hvis du vælger at leveringsområdet er udenfor EU, er prisen altid ekskl. (uden) moms.
Du er her:  Forside / Information - FAQ / Info tekster / Information om brug af cookies på DPHTRADING.DK

Information om brug af cookies på DPHTRADING.DK

FORTROLIGHEDSPOLITIK

DPHTrading forpligter sig til at overholde alle gældende love og bestemmelser med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger. Fortrolighedspolitikken beskriver den måde, som vi behandler alle de personlige data, som er indsamlet via virksomhedens website.

1. HVORNÅR INDSAMLER VI PERSONLIGE INFORMATIONER?

Det er gratis for dig at browse på - og læse vores website. Vi beder dig kun om at oplyse din e-mail-adresse, hvis følgende gør sig gældende:

  1. Hvis du køber varer fra websitet.
  2. Hvis du vil kontakte os ved at sende os en e-mail.
  3. Hvis du vil have tilsendt nyhedsbrev via e-mail fra os.

Vi indsamler kun personlige oplysninger (f.eks. navn og adresse), hvis du vil give os disse oplysninger.

2. HVORDAN ANVENDER VI DISSE OPLYSNINGER?

For at kunne udføre din bestilling, skal vi have specifikke personlige oplysninger som f.eks. kreditkortoplysninger og faktureringsadresse. Disse oplysninger anvendes kun til at administrere din bestilling og dit brug af websitet. Det er op til dig, om du vil opgive yderligere personlige oplysninger.

3. TILLADELSE FRA DIG

Vi sender dig nyheder pr. e-mail, hvis du vælger at sige ja til dette. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail-adresse. E-mail-adressen videregives ikke til andre.

4. OPBEVARING OG TRANSMITTERING AF PERSONDATA

Persondata sendes krypteret til os, men opbevares ikke krypteret (kreditkortoplysninger opbevares ikke). Data bliver opbevaret som minimum i fem år jf. loven og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

5. HVORDAN FRAMELDER JEG E-MAILS?

DPHTradings politik er, at brugerne når som helst, skal kunne afmelde vores nyhedsbreve. Det gør du ved at klikke på linket "Afmeld" nederst på den e-mail, du har modtaget. Alternativt kan du sende en e-mail til kundeservice.

6. HVEM BEHANDLER DINE OPLYSNINGER?

DPHTrading (og de personer som er ansat hos DPHTrading, og som er med til at lave dette website, websitets indhold og ydelser) behandler og anvender de oplysninger, du giver os, for at vi kan svare på din henvendelse, forbedre og målrette vores ydelser, så de lever op til dine behov. Derudover deler vi ikke dine oplysninger med andre virksomheder Vi sælger aldrig dine oplysninger til andre virksomheder.

7. BRUG AF COOKIES

DPHtrading har mulighed for at bruge cookies for at kunne yde dig en bedre service og se, hvilke sider på websitet du er interesseret i at se. En cookie er en samling data, som et website gemmer via din browser på din pc, og som kan hentes på et senere tidspunkt. Cookies kan kun læses af det website, de stammer fra. De fleste cookies varer kun, så længe man er på webadressen eller går ind på vores website. Cookies indeholder ikke oplysninger, der vil sætte andre i stand til at kontakte dig pr. telefon, e-mail eller på andre måder kontakte dig. Du kan få din browser til at acceptere alle cookies eller til at advare dig, hver gang du bliver tilbudt en cookie. Så bestemmer du selv, om du vil modtage den eller ej.

Sletning af cookies er afhængig af, hvilken browser du benytter.
Benytter du en PC og med nyere browsers kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:

CTRL + SHIFT + Delete

De cookies vi anvender bruges dels til at få vores indkøbskurv og salgskurv til at fungere og huske hvor langt du er nået i din ordre.

Desuden bruger vi en cookie til at huske dine data, så du ikke skal indtaste de samme oplysninger flere gange når du bestiller varer.

 

 8. HVAD GØR VI FOR AT SIKRE DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

 Vi gør vores yderste for at sikre, at enhver tredjepart, som samarbejder med os med at stille dette website til rådighed for dig eller tage sig af dine bestillinger (fx fragtfirmaer) accepterer at beskytte de personlige oplysninger, de får adgang til, når de betjener vores website og besøgende. De medarbejdere, som har brug for dine personlige oplysninger, så de kan yde den nødvendige service, får kun begrænset adgang til dine oplysninger.

 

9. LINKS TIL ANDRE WEBSITES

Vi viser links til andre websites, som vi benytter eller anbefaler. Vi er imidlertid ikke ansvarlige for andre virksomheders indhold eller politik om personlige oplysninger. Hvis du besøger et andet website, bør du læse deres fortrolighedspolitik og andre politikker.

 

10. ÆNDRINGER AF VORES FORTROLIGHEDSPOLITIK

Alle ændringer af vores fortrolighedspolitik vil blive beskrevet her. Hvis vi foretager større ændringer vedrørende den måde, vi anvender dine personlige oplysninger, beder vi om dit samtykke, inden vi foretager ændringerne.

 

11. ER DER ANDET, JEG BØR VIDE?

Ud over ovennævnte politik videregiver DPHTrading IKKE oplysninger til en tredjepart, med mindre det er lovmæssigt påkrævet.

 

 

Spørgsmål & Svar (FAQ)

Kvalitet:

Hvordan er den generelle produktkvalitet?

Hvad betyder de forskellige kvaliteter?

Kan en antik/brugt vare fås i 1. sortering?

Hvad er års-artikler?

Hvordan markerer Royal Copenhagen varer som 2. sortering?

Hvorden markerer Bing & Grøndahl varer som 2. sortering?

Hvordan aldersbestemmer jeg porcelæn fra Royal Copenhagen?

Hvordan aldersbestemmer jeg porcelæn fra Bing & Grøndahl?

 

Priser:

Kan jeg se priserne i forskellige valuta?

Hvorfor er der flere priser på nogle varer?

Hvorfor mangler prisen på nogle varer?

Hvorfor er prisen lavere for ikke-EU-lande?

Kan jeg få mængderabat?

Hvorfor er priserne ikke ens for alle lande?

Er alle priserne inklusiv moms?

 

Levering:

Er mine varer forsikret under transporten?

Hvor hurtigt leverer I?

Hvad gør jeg hvis fragten virker for høj?

Hvorfor kan fragten være for høj?

Kan jeg købe udsolgte varer?

Hvorfor er nogle varer ikke på lager i kurven?

Kan jeg få belysningsvarer leveret udenfor EU?

Kan jeg få erstatning ved transportskade?

 

Handelsbetingelser:

Kan jeg fortryde mit køb hos DPH?

Hvor længe gælder et tilbud fra DPH?

Hvad bruger DPH mine personoplysninger til?

Hvilke lande er medlem af EU?
 

Vejledning & Guides

 

Vil du købe?

Sådan køber du

Sådan betaler du

Sådan finder du DPH Trading

Find din lampeskærm

Sådan køber du Le Klint til lande udenfor EU

Sådan bruger du Spørg os før du køber

Sådan kommer du på venteliste i 5 lette trin

 

Vil du sælge?

Sådan sælger du til DPH Trading

Sådan får du betaling for dine varer

Sådan kan du få et tilbud i 6 lette trin

Sådan bruger du salgskurven

Sådan pakker du skrøbelige varer

Sådan pakker du figurer og lignende

Sådan pakker du platter og tallerkner

Sådan kan du markerer dine varer

 

Ordbog

Mankoliste

Silketryk

Keramik

Overglasur

Fajance - Baca og Tenera mv.

Stentøj

Porcelæn

Underglasur

Materialer og Teknikker

 

Andet Information

Pris & Valuta

Spørg før du køber

 

Fandt du ikke svar på lige netop dit spørgsmål er du velkommen til at ringe til os:

Tlf. (+45) 66 18 95 95, man-torsdag kl. 08:00-16:00 (fredag 8:00-15:00).

eller send os en mail til

info@dph-trading.dk.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor 1-2 normale hverdage.

Alle ordre over kr. 999,- leveres fragtfrit i Danmark. 

Fragtfri betyder at vi betaler for forsendelsen af din ordre, dvs. der bliver ikke tillagt fragt eller ekspeditionsgebyr til de viste priser, hvis du blot bestiller for over kr. 999,- 

Du kan altid se det samlede beløb for de varer du ligger i indkøbskurven incl. eventuel fragt -  inden du gennemfører dit køb.

Vi sender primært med Post Danmark eller GLS i Danmark, til udlandet bruger vi oftest FedEx, dog afhængigt af hvilke varer du bestiller mv.  

Den fragtpris som vises i indkøbskurven beregnes automatisk ud antallet af varer, deres mål og vægt, leveringsland og leveringsmåde. (Bemærk vi leverer ikke fragtfrit til udlandet). 

 

Ekstra tunge varer leveres ikke fragtfrit

Hvis du bestiller møbler, eller andre meget store eller tunge varer, som ikke kan sendes med posten eller GLS, leveres disse ikke fragtfrit. 

Når en vare har     Ekstra fragt    symbolet,  er det fordi varen er af betydelig

størrelse og/eller vægt. På disse varer kan vi ikke tilbyde at levere fragtfrit ved køb over 1000 kr.

Typisk er det varer som møbler, større bronze figurer, kæmpe store vaser, kæmpe store lamper,
der ikke leveres fragtfrit.

Sådanne varer kan ikke købes online før DPH har udregnet en fragtpris. - Dette gøres ved at lægge
varen i kurven, og sende kurvens indhold som en forespørgsel til DPH.

NB. Når der er tale om møbler og andre store ting, kan det ofte være en god ide, at afhente varen i
vores butik i Odense N. - Det giver dig mulighed for at se varen i virkeligheden inden du endeligt beslutter
dig, og samtidig sparer du fragtomkostningen.  - Skriv gerne i kommentar feltet, når du sender os en
forespørgsel via websitet, at du overvejer at afhente i butikken.

Vi kan se at cookies er blokeret i jeres browser!
Vores webshop kan ikke benyttes uden cookies!
Aktiver cookies i Opera:
1. Opera knap
2. Settings
3. Privacy and security
4. Cookies -> Allow local data to be set
Aktiver cookies i Firefox:
1. Menu knap
2. Indstillinger -> Privatliv
3. "Firefox vil:" dropdown -> Bruge tilpassede indstillinger
4. Accepter Cookies
Aktiver cookies i Safari:
1. Action menu knap
2. Indstillinger -> Anonymitet
3. Cookies -> Tillad
Aktiver cookies i Internet Explorer:
1. Tools/gear knap
2. Internetindstillinger
3. Pesonlige Oplysninger -> Indstillinger
4. Flyt skyderen for at tillade cookies
Aktiver cookies i Microsoft Edge:
1. Mere knap ...
2. Indstillinger -> Avancerede indstillinger
3. Cookies -> Bloker ikke cookies
Aktiver cookies i Google Chrome:
1. Menu knap
2. Indstillinger -> Vis avancerede indstillinger
3. Beskyttelse af personlige oplysninger -> Indstillinger for indhold
4. Cokies -> Tillad
GRATIS FRAGT i Danmark ved køb over 999 kr. (Gælder ikke møbler o. lign.)

Alle viste priser er salgspriser hos DPH Trading i Danmark. Pris angivet i andre valutaer end DKK er vejledende. Der tages forbehold for fejl og prisændringer. 

Forside
Outlet
Sælg til DPH
• 45 års erfaring
• Hurtig og sikker levering
Ring til os man-fredag
kl. 8:00 - 16:00
(+45) 66 18 95 95
            

FAQ

Nyheder

Outlet

Sælg til DPH   

Video Guides               

Om os          

Handelsbetingelser ved KØB 

Handelsbetingelser   ved SALG  

Fortrydelseformular       

Cookie politik

Kontakt      

Åbningstider 

Billeder fra butikken   

Inspiration & Ideer    

Behandling af persondata

 

Facebook -icon 25x 25 Facebook   

Pinterest -icon 25x 25 Pinterest    

Googleplus -icon 25x 25 Google+   

Blogspot DPH Trading  DPHs Blog           

DPH Trading, Løkkegravene 49, 5270 Odense N, info@dph-trading.dk
© Copyright 2017 - DPH Trading
Snyd ikke dig selv for boligindretnings tips, prisudvikling på samlerartikler, arrangementer, tilbud og meget mere…
Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om måneden afhængig af sæson.
Navn
Email
Send mig GRATIS tips og ideer mv.
TOP