Hjælp
Personoplysninger hos DPH Fortrydelsesret Returnering og refundering

DPH Trading ønsker at tilbyde en overskuelig hjemmeside med det indhold, der er mest relevant for dig. For at dette kan lade sig gøre, bruger vi cookies, som kan indsamle oplysninger om dig og om, hvordan du og andre besøgende bruger www.DPHtrading.dk, www.DPHTrading.com, samt www.DPHtrading.de.

I denne Cookiepolitik forklarer vi, hvad vores behandling af dine oplysninger indebærer, samt hvordan du kan modsætte dig denne behandling, herunder hvordan du styrer og sletter cookies.

Hjemmesidens ejer- den dataansvarlige

Websitet ejes, drives og publiceres af:

DPH Trading
Løkkegravene 49
5270 Odense N
CVR-nr.: DK61086013
Tlf. +45 66 18 95 95
E-mail: info@dph-trading.dk

Dit samtykke

Ved første besøg på www.DPHtrading.dk, www.DPHTrading.com og www.DPHtrading.de bliver du bedt om at give samtykke til, at DPH Trading bruger cookies som oplyst nedenfor i fortrolighedspolitikken.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. De hjælper os med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv og salgskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Desuden bruger vi en cookie til at huske dine data, så du ikke skal indtaste de samme oplysninger flere gange når du bestiller varer. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvender vi cookies som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig. Du kan læse nærmere om vores brug af cookies i fortrolighedspolitikken nedenfor.

Du kan tilbagekalde eller ændre dit samtykke ved at fravælge cookies i cookiebanneret, ligesom du kan blokere cookies i din browser.

Hvad er cookies?

En cookie er en lille datafil, som bliver gemt på din computer, tablet eller mobiltelefon. En cookie er ikke et program, der kan indeholde skadelige programmer eller virus, men en teknologi der gør det muligt at skabe en god oplevelse for vores brugere både nu og fremadrettet.

DPH Trading bruger egne cookies, samt cookies fra tredjeparter, for at huske dine indstillinger og præferencer, vise personaliseret indhold og markedsføring, trafikmåling og tilpasse dit besøg på hjemmesiden.

Ordet ”cookies” betyder i denne politik og i samtykket dog også andre former for automatisk dataindsamling, fx Flash-cookies (Local Shared Object), Web Storage (HTML5), Google Analytics, JavaScripts eller cookies sat ved brug af andet software.

Cookies kan blive brugt af både DPH Trading og af tredjeparter, se fortrolighedspolitikken nedenfor.

Der findes grundlæggende to typer cookies: ”midlertidige” og ”permanente”. De midlertidige cookies er knyttet til det aktuelle besøg på www.DPHtrading.dk, www.DPHTrading.com og www.DPHtrading.de, og slettes automatisk, når du lukker din webbrowser. De permanente cookies vil derimod blive lagret på dit udstyr. Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode, men vil blive fornyet hver gang du besøger www.DPHtrading.dk, www.DPHTrading.com og www.DPHtrading.de.

Sådan kan du undgå og slette cookies

Du kan altid afvise alle -/tredjepartscookies fuldstændig ved at ændre indstillingerne i din browser på din computer, tablet eller telefon. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser alle -/tredjepartscookies, vil der være funktioner og services, du ikke kan anvende på hjemmesiden (fordi disse er afhængige af cookies). Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagekalde dit samtykke ved at fravælge cookies. Det gør du ved at klikke nederest i højre hjørne på den grønne småkage omkranset af tre grønne pile.

Hvis du ønsker at styre eller fjerne cookies, skal du være opmærksom på, at det påvirker funktionaliteten af websitet. Mange af de interaktive funktioner, som websitet tilbyder, er afhængige af cookies, og blokering eller sletning af cookies vil forhindre de funktioner i at virke eller reducere deres anvendelighed.

Forskellige webbrowsere kan bruge forskellige metoder til håndtering af cookies. Bruger du flere browsere, skal du huske at ændre eller tilbagekalde dit samtykke i alle browsere eller blokere cookies i alle browsere.

Følg vejledningen fra webbrowserproducenterne nedenfor for at konfigurere dine browser-indstillinger *.

* Bemærk: Instruktionerne ovenfor er links direkte til webbrowserproducenten – Ingen former for ansvar kan gøres gældende over for DPH Trading, hvis de ikke fungerer efter hensigten. Teksterne er desuden på engelsk.

Fortrolighedspolitik

DPH Trading forpligter sig til at overholde alle gældende love og bestemmelser med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger. Fortrolighedspolitikken beskriver den måde, som vi behandler alle de personlige data, som er indsamlet via virksomhedens website.

1. HVORNÅR INDSAMLER VI PERSONLIGE INFORMATIONER?

Det er gratis for dig at browse på og læse vores websites. Vi beder dig kun om at oplyse din e-mailadresse, hvis følgende gør sig gældende:

1. Hvis du køber varer fra websitet.
  2. Hvis du vil kontakte os ved at sende os en e-mail.
  3. Hvis du vil have tilsendt nyhedsbrev via e-mail fra os.
  4. Hvis du ønsker at oprette en bruger på vores website.

Vi indsamler kun personlige oplysninger (f.eks. navn og adresse), hvis du vil give os disse oplysninger. Som regel vil disse informationer kun være aktuelle ved oprettelse af et køb, salg, forespørgsler eller login.

2. HVORDAN ANVENDER VI DISSE OPLYSNINGER?

For at kunne udføre din bestilling, skal vi have specifikke personlige oplysninger som f.eks. navn, adresse, tlf. nummer og fakturerings- og leveringsadresse. Disse oplysninger anvendes kun til at administrere din bestilling og dit brug af websitet. Det er op til dig, om du vil opgive yderligere personlige oplysninger.

Ved køb vil du desuden blive bedt om dine kreditkortoplysninger. Hertil benytter vi en ekstern, sikker betalingsløsning, som sikrer at dine oplysninger bliver i et lukket og krypteret kredsløb, som har til formål at sikre dig og dine kreditkortoplysninger.

3. TILLADELSE FRA DIG

Vi sender dig nyheder pr. e-mail, hvis du vælger at sige ja til dette. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre.

Efter køb vil du desuden modtage opfølgende mails vedrørende lignende produkter, medmindre du fravælger dette i købsprocessen.

4. OPBEVARING OG TRANSMITTERING AF PERSONDATA

Persondata sendes krypteret til os, men opbevares ikke krypteret (kreditkortoplysninger opbevares ikke hos os). Data bliver opbevaret som minimum i fem år jf. loven og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i GDPR-lovgivningen.

5. HVORDAN FRAMELDER JEG E-MAILS?

DPH Tradings politik er, at brugerne når som helst, skal kunne afmelde vores nyhedsbreve. Det gør du ved at klikke på linket "Afmeld" nederst på det nyhedsbrev, du har modtaget.

6. HVEM BEHANDLER DINE OPLYSNINGER?

DPH Trading (og de personer som er ansat hos DPH Trading, og som er med til at lave dette website, websitets indhold og ydelser) behandler og anvender de oplysninger, du giver os, for at vi kan svare på din henvendelse, samt forbedre og målrette vores ydelser, så de lever op til dine behov. Vi sælger aldrig dine oplysninger til andre virksomheder.

7. BRUG AF COOKIES

DPH Trading bruger cookies på dets websites for at kunne yde dig en bedre service og se, hvilke sider på websitet du er interesseret i at se.

En cookie er en samling data, som et website gemmer via din browser på din pc, og som kan hentes på et senere tidspunkt. Cookies kan kun læses af det website, de stammer fra. De fleste cookies varer kun, så længe man er på web-adressen eller går ind på vores website. Cookies indeholder ikke oplysninger, der vil sætte andre i stand til at kontakte dig pr. telefon, e-mail eller på andre måder kontakte dig. Du kan få din browser til at acceptere alle cookies eller til at advare dig, hver gang du bliver tilbudt en cookie. Så bestemmer du selv, om du vil modtage den eller ej.

Vi benytter nødvendige cookies til at skabe brugbare websites ved at aktivere grundlæggende funktioner, såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden, funktionelle cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse, statiske cookies til at lave statistisk og analyser over brugen af vores websites og marketingscookies til at målrette markedsføring til dig på Facebook, Instagram, YouTube og Google.

Du kan altid opdatere dit samtykke, hvis du ønsker at fravælge et formål/cookies, dog er det ikke muligt at fravælge de nødvendige cookies, da vores websites ikke kan fungere optimalt uden disse.

8. BRUG AF TREDJEPARTSCOOKIES

Vi bruger tredjepartscookies til at spore, hvordan du bruger vores hjemmeside – eksempelvis hvilke sider, du har besøgt, og hvor lang tid, du har brugt på hver af dem. Det hjælper os med at opnå en bedre forståelse af, hvordan folk bruger vores hjemmeside, og hvordan de tilgår den, samt gør det muligt for os at løbende at optimere og forbedre www.DPHtrading.dk, www.DPHtrading.com, og www.DPHtrading.de.

9. HVAD GØR VI FOR AT SIKRE DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

Der er foretaget tekniske- samt organisatoriske foranstaltninger for at undgå, at de oplysninger, vi måtte besidde, vil blive slettet, offentliggjort, manipuleret, forringet eller misbrugt i strid med lovgivningen.

Vi gør vores yderste for at sikre, at enhver tredjepart, som samarbejder med os med at stille dette website til rådighed for dig eller tage sig af dine bestillinger (fx fragtfirmaer) accepterer at beskytte de personlige oplysninger, de får adgang til, når de betjener vores website og besøgende. De medarbejdere, som har brug for dine personlige oplysninger, så de kan yde den nødvendige service, får kun begrænset adgang til dine oplysninger.

10. LINKS TIL ANDRE WEBSITES

Vi viser links til andre websites, som vi benytter eller anbefaler. Vi er imidlertid ikke ansvarlige for andre virksomheders indhold eller politik om personlige oplysninger. Hvis du besøger et andet website, bør du læse deres fortrolighedspolitik og andre politikker.

11. ÆNDRINGER AF VORES FORTROLIGHEDSPOLITIK

Alle ændringer af vores fortrolighedspolitik vil blive beskrevet her. Hvis vi foretager større ændringer vedrørende den måde, vi anvender dine personlige oplysninger, beder vi om dit samtykke, inden vi foretager ændringerne

12. ER DER ANDET, JEG BØR VIDE?

Ud over ovennævnte politik videregiver DPH Trading IKKE oplysninger til en tredjepart, med mindre det er lovmæssigt påkrævet.

13. HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 66 18 95 95 eller info@dph-trading.dk.