DPH Trading Loading
Vent Venligst...
DPH Trading
13.000 spændende ting til hjemmet
Indkøbskurv
Varer i alt:
0
stk.
 
https://www.dphtrading.dk
https://www.dphtrading.com/customer-service/info-texts/general-data-protection-regulation
https://www.dphtrading.de/kundendienst/infotexte/datenschutz-grundverordnung

Alle ordre over kr. 999,- leveres fragtfrit i Danmark. 

Fragtfri betyder at vi betaler for forsendelsen af din ordre, dvs. der bliver ikke tillagt fragt eller ekspeditionsgebyr til de viste priser, hvis du blot bestiller for over kr. 999,- 

Du kan altid se det samlede beløb for de varer du ligger i indkøbskurven incl. eventuel fragt -  inden du gennemfører dit køb.

Vi sender primært med Post Danmark eller GLS i Danmark, til udlandet bruger vi oftest FedEx, dog afhængigt af hvilke varer du bestiller mv.  

Den fragtpris som vises i indkøbskurven beregnes automatisk ud antallet af varer, deres mål og vægt, leveringsland og leveringsmåde. (Bemærk vi leverer ikke fragtfrit til udlandet). 

 

Ekstra tunge varer leveres ikke fragtfrit

Hvis du bestiller møbler, eller andre meget store eller tunge varer, som ikke kan sendes med posten eller GLS, leveres disse ikke fragtfrit. 

Når en vare har     Ekstra fragt    symbolet,  er det fordi varen er af betydelig

størrelse og/eller vægt. På disse varer kan vi ikke tilbyde at levere fragtfrit ved køb over 1000 kr.

Typisk er det varer som møbler, større bronze figurer, kæmpe store vaser, kæmpe store lamper,
der ikke leveres fragtfrit.

Sådanne varer kan ikke købes online før DPH har udregnet en fragtpris. - Dette gøres ved at lægge
varen i kurven, og sende kurvens indhold som en forespørgsel til DPH.

NB. Når der er tale om møbler og andre store ting, kan det ofte være en god ide, at afhente varen i
vores butik i Odense N. - Det giver dig mulighed for at se varen i virkeligheden inden du endeligt beslutter
dig, og samtidig sparer du fragtomkostningen.  - Skriv gerne i kommentar feltet, når du sender os en
forespørgsel via websitet, at du overvejer at afhente i butikken.

Forside
Outlet
Sælg til DPH
• 45 års erfaring
• Hurtig og sikker levering
Ring til os man-fredag
kl. 8:00 - 16:00
(+45) 66 18 95 95
Sprog:
?
Valuta:
?
Leveringsland/område:
?
Du kan få websitet vist på dansk, engelsk eller tysk.
Her har du mulighed for at vælge hvilken valuta du ønsker at se vores priser i. Alle priser vil herefter bliver vist i den valgte valuta (Du kan altid ændre det igen).
De viste priser beregnes ud fra det valgte leveringsområde: I Danmark og resten af EU er priserne inklusiv (med) moms. Hvis du vælger at leveringsområdet er udenfor EU, er prisen altid ekskl. (uden) moms.
Du er her:  Forside / Information - FAQ / Info tekster / Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv

1.Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

DPH Trading er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

DPH Trading

Løkkegravene 49

5270 Odense N, Danmark

CVR-nr.: 61086013

Telefon: 66 189595

Mail: info@dph-trading.dk

2.Kontaktoplysninger på databeskyttelsesrådgiveren

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver.

Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på følgende måder:

  • På e-mail: lr@dph-trading.dk
  • På telefon: 66189595
  • Ved brev: Løkkegravene 49, 5270 Odense N

3.Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Ekspedering og forsendelse af din ordre
  • I tilfælde af reklamation af de leverede varer
  • Når vi opkøber varer af private og handlende

 

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • For at kunne udføre din bestilling, bruger vi dine specifikke personlige oplysninger som f.eks. kreditkortoplysninger, leverings og faktureringsadresse. Disse oplysninger anvendes kun til at administrere din bestilling og dit brug af websitet. Det er op til dig, om du vil opgive yderligere personlige oplysninger.
     
  • DPHTrading (og de personer som er ansat hos DPHTrading, og som er med til at lave dette website, websitets indhold og ydelser) behandler og anvender de oplysninger, du giver os, for at vi kan svare på din henvendelse, forbedre og målrette vores ydelser, så de lever op til dine behov. Derudover deler vi ikke dine oplysninger med andre virksomheder. Vi sælger aldrig dine oplysninger til andre virksomheder.
     
  • For at opfylde lovgivningen vedr. handel og opkøb af brugte varer, skal vi indhente og opbevare dine personlige oplysninger, når du sælger til DPH Trading.
     

    4.Kategorier af personoplysninger

    Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

  • Dit navn og adresse, telefonnummer, email -adresse, hvilke varer du har købt og solgt, forespurgt på, samt diverse oplysninger, som du frivilligt har oplyst i diverse korrespondance.
  • 5.Modtagere eller kategorier af modtagere

    Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til følgende modtagere:

  • Til Consignor, som står for udregning af fragtpriser og udfærdigelse af alle vore transportdokumenter.
  • Til Politiet, hvis de ønsker at se,  hvem vi opkøbt varer hos.
  • Til Ubivox, som står for udsendelse af nyhedsbreve.
  • 6.Hvor dine personoplysninger stammer fra

    Det er ” gratis” for dig at browse på - og læse vores website. Vi beder dig kun om at oplyse din e-mail-adresse, hvis følgende gør sig gældende:

  • Hvis du køber eller sælger eller forespørger på varer fra websitet.
  • Hvis du vil kontakte os ved at sende os en e-mail.
  • Hvis du vil have tilsendt nyhedsbrev via e-mail fra os.
  • Vi indsamler kun personlige oplysninger (f.eks. navn og adresse), hvis du vil give os disse oplysninger.

    7.Opbevaring af dine personoplysninger

    Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på at dine oplysninger kun opbevares så længe det er nødvendigt i forhold til bogføringsloven, loven om handel med brugte genstande, brugtmoms lovgivningen, og evt. reklamationer på varer mv. , når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret.

    8.Retten til at trække samtykke tilbage

    Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor i punkt 1.

    Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

    9.Dine rettigheder

    Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. 

    Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

    Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

    Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

    Ret til berigtigelse (rettelse)

    Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

    Ret til sletning

    I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

    Ret til begrænsning af behandling

    Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

    Ret til indsigelse

    Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

    Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

    Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

    Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

    10.Klage til Datatilsynet

    Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

 

Spørgsmål & Svar (FAQ)

Kvalitet:

Hvordan er den generelle produktkvalitet?

Hvad betyder de forskellige kvaliteter?

Kan en antik/brugt vare fås i 1. sortering?

Hvad er års-artikler?

Hvordan markerer Royal Copenhagen varer som 2. sortering?

Hvorden markerer Bing & Grøndahl varer som 2. sortering?

Hvordan aldersbestemmer jeg porcelæn fra Royal Copenhagen?

Hvordan aldersbestemmer jeg porcelæn fra Bing & Grøndahl?

 

Priser:

Kan jeg se priserne i forskellige valuta?

Hvorfor er der flere priser på nogle varer?

Hvorfor mangler prisen på nogle varer?

Hvorfor er prisen lavere for ikke-EU-lande?

Kan jeg få mængderabat?

Hvorfor er priserne ikke ens for alle lande?

Er alle priserne inklusiv moms?

 

Levering:

Er mine varer forsikret under transporten?

Hvor hurtigt leverer I?

Hvad gør jeg hvis fragten virker for høj?

Hvorfor kan fragten være for høj?

Kan jeg købe udsolgte varer?

Hvorfor er nogle varer ikke på lager i kurven?

Kan jeg få belysningsvarer leveret udenfor EU?

Kan jeg få erstatning ved transportskade?

 

Handelsbetingelser:

Kan jeg fortryde mit køb hos DPH?

Hvor længe gælder et tilbud fra DPH?

Hvad bruger DPH mine personoplysninger til?

Hvilke lande er medlem af EU?
 

Vejledning & Guides

 

Vil du købe?

Sådan køber du

Sådan betaler du

Sådan finder du DPH Trading

Find din lampeskærm

Sådan køber du Le Klint til lande udenfor EU

Sådan bruger du Spørg os før du køber

Sådan kommer du på venteliste i 5 lette trin

 

Vil du sælge?

Sådan sælger du til DPH Trading

Sådan får du betaling for dine varer

Sådan kan du få et tilbud i 6 lette trin

Sådan bruger du salgskurven

Sådan pakker du skrøbelige varer

Sådan pakker du figurer og lignende

Sådan pakker du platter og tallerkner

Sådan kan du markerer dine varer

 

Ordbog

Mankoliste

Silketryk

Keramik

Overglasur

Fajance - Baca og Tenera mv.

Stentøj

Porcelæn

Underglasur

Materialer og Teknikker

 

Andet Information

Pris & Valuta

Spørg før du køber

 

Fandt du ikke svar på lige netop dit spørgsmål er du velkommen til at ringe til os:

Tlf. (+45) 66 18 95 95, man-torsdag kl. 08:00-16:00 (fredag 8:00-15:00).

eller send os en mail til

info@dph-trading.dk.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor 1-2 normale hverdage.

Alle ordre over kr. 999,- leveres fragtfrit i Danmark. 

Fragtfri betyder at vi betaler for forsendelsen af din ordre, dvs. der bliver ikke tillagt fragt eller ekspeditionsgebyr til de viste priser, hvis du blot bestiller for over kr. 999,- 

Du kan altid se det samlede beløb for de varer du ligger i indkøbskurven incl. eventuel fragt -  inden du gennemfører dit køb.

Vi sender primært med Post Danmark eller GLS i Danmark, til udlandet bruger vi oftest FedEx, dog afhængigt af hvilke varer du bestiller mv.  

Den fragtpris som vises i indkøbskurven beregnes automatisk ud antallet af varer, deres mål og vægt, leveringsland og leveringsmåde. (Bemærk vi leverer ikke fragtfrit til udlandet). 

 

Ekstra tunge varer leveres ikke fragtfrit

Hvis du bestiller møbler, eller andre meget store eller tunge varer, som ikke kan sendes med posten eller GLS, leveres disse ikke fragtfrit. 

Når en vare har     Ekstra fragt    symbolet,  er det fordi varen er af betydelig

størrelse og/eller vægt. På disse varer kan vi ikke tilbyde at levere fragtfrit ved køb over 1000 kr.

Typisk er det varer som møbler, større bronze figurer, kæmpe store vaser, kæmpe store lamper,
der ikke leveres fragtfrit.

Sådanne varer kan ikke købes online før DPH har udregnet en fragtpris. - Dette gøres ved at lægge
varen i kurven, og sende kurvens indhold som en forespørgsel til DPH.

NB. Når der er tale om møbler og andre store ting, kan det ofte være en god ide, at afhente varen i
vores butik i Odense N. - Det giver dig mulighed for at se varen i virkeligheden inden du endeligt beslutter
dig, og samtidig sparer du fragtomkostningen.  - Skriv gerne i kommentar feltet, når du sender os en
forespørgsel via websitet, at du overvejer at afhente i butikken.

Vi kan se at cookies er blokeret i jeres browser!
Vores webshop kan ikke benyttes uden cookies!
Aktiver cookies i Opera:
1. Opera knap
2. Settings
3. Privacy and security
4. Cookies -> Allow local data to be set
Aktiver cookies i Firefox:
1. Menu knap
2. Indstillinger -> Privatliv
3. "Firefox vil:" dropdown -> Bruge tilpassede indstillinger
4. Accepter Cookies
Aktiver cookies i Safari:
1. Action menu knap
2. Indstillinger -> Anonymitet
3. Cookies -> Tillad
Aktiver cookies i Internet Explorer:
1. Tools/gear knap
2. Internetindstillinger
3. Pesonlige Oplysninger -> Indstillinger
4. Flyt skyderen for at tillade cookies
Aktiver cookies i Microsoft Edge:
1. Mere knap ...
2. Indstillinger -> Avancerede indstillinger
3. Cookies -> Bloker ikke cookies
Aktiver cookies i Google Chrome:
1. Menu knap
2. Indstillinger -> Vis avancerede indstillinger
3. Beskyttelse af personlige oplysninger -> Indstillinger for indhold
4. Cokies -> Tillad
GRATIS FRAGT i Danmark ved køb over 999 kr. (Gælder ikke møbler o. lign.)

Alle viste priser er salgspriser hos DPH Trading i Danmark. Pris angivet i andre valutaer end DKK er vejledende. Der tages forbehold for fejl og prisændringer. 

Forside
Outlet
Sælg til DPH
• 45 års erfaring
• Hurtig og sikker levering
Ring til os man-fredag
kl. 8:00 - 16:00
(+45) 66 18 95 95
            

FAQ

Nyheder

Outlet

Sælg til DPH   

Video Guides               

Om os          

Handelsbetingelser ved KØB 

Handelsbetingelser   ved SALG  

Fortrydelseformular       

Cookie politik

Kontakt      

Åbningstider 

Billeder fra butikken   

Inspiration & Ideer    

Behandling af persondata

 

Facebook -icon 25x 25 Facebook   

Pinterest -icon 25x 25 Pinterest    

Googleplus -icon 25x 25 Google+   

Blogspot DPH Trading  DPHs Blog           

DPH Trading, Løkkegravene 49, 5270 Odense N, info@dph-trading.dk
© Copyright 2017 - DPH Trading
Snyd ikke dig selv for boligindretnings tips, prisudvikling på samlerartikler, arrangementer, tilbud og meget mere…
Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om måneden afhængig af sæson.
Navn
Email
Send mig GRATIS tips og ideer mv.
TOP