Danish Porcelain House - Nyt, retro, antik og vintage

Ole Jensen

0 produkter
1-2 dages levering Gratis fragt over 999,-

Væreker af Ole Jensen

Designer Ole Jensen har skabt en række skulpturelle, innovative designs, der alle udspringer fra en fælles ide: at forene form og funktion, og gøre arbejde til leg.

Ole Jensen tillægger tingenes primære funktioner, og glæden ved at udføre hverdagens opgaver, stor betydning.

Keramikeren Ole Jensen

Side 1 af 1
0 produkter
Filtre
Pris
Der blev ikke fundet nogen produkter

Ole Jensen (1958), keramiker

Uddannet ved Kolding Designskole. Afsluttet i 1985.
Det Kongelige Kunstakademi i København, 1985-88.
Samarbejde med Bing & Grøndahl (nu Royal Scandinavia) siden 1985.
Projektleder på Danmarks Designskole, København (Institut for Production Design), 1992-99.

En formgiver af innovation

Designer Ole Jensen har skabt en række skulpturelle, innovative designs, der alle udspringer fra en fælles ide: at forene form og funktion, og gøre arbejde til leg. Ole Jensen tillægger tingenes primære funktioner, og glæden ved at udføre hverdagens opgaver, stor betydning.

Form og funktion i et.

Her er nogle eksempler, hvordan velkendte funktioner bliver brugt og oplevet på en ny måde: Ole Jensens colander, der både fungerer som et dørslag og, med en enkelt bevægelse, bliver til en serveringsskål. Saftkanden med indbygget citronpresser, der sin smalle tud holder igen på frugtkød og kerner. Det kegleformede rivejern bliver støttet og står fast, takket være underkoppens rundede form. Karaflens rundede base og rullende bevægelse får indholdet til at blive levende. Det robuste håndtag, der er en del af kruset, hviler på bordet og er behageligt at holde om. Redskaber til dagligdagen, innovative i form og funktion.