Danish Porcelain House - Nyt, retro, antik og vintage

Silkeblomster

0 produkter
1-2 dages levering Gratis fragt over 999,-

Silkeblomster

Flere og flere ser fordelen i kunstige blomster, som ikke skal vandes! Måske skyldes den stigende popularitet ligeledes, at silkeblomsterne fås i bedre og bedre kvalitet. Vi har både buketter, enkelte blomster og grønne planter. Find bl.a. orkideer og amaryllis på denne side eller i butikken.

Silkeblomster - Spar op til 35 %

Side 1 af 1
0 produkter
Filtre
Pris
Der blev ikke fundet nogen produkter

Silkeblomster

Kunstige blomster - eller silkeblomster, som de også kaldes - vinder større og større indpas i vores hjem. Udover det helt elementære, nemlig at de ikke skal vandes og ikke visner, er de også gode til dekoration, fordi du kan kombinere og forme dem på mange måder.

På en kunstig orkide kan du selv bøje bladene op og ned samt ud til siderne, så du kan få en blomst lige efter din smag. Den kunstige orkide skal heller ikke gemmes væk, når den er afblomstret og vi venter på nye blomster.

Efterhånden er kvaliteten blevet så god på de kunstige planter, at du ikke med det samme ser, at de er kunstige. Ofte ser de så livagtige ud, at du er nødt til at røre en blomst eller et blad, før du er sikker på, hvorvidt blomsten eller planten er kunstig eller ej.

Silkeblomster er ideelle i et sommerhus eller kolonihavehus, hvor vi ikke er regelmæssigt, hvilket gør det svært at have levende blomster, hvis de også skal se pæne ud, næste gang vi kommer.

Kort sagt er kunstige blomster praktiske i mange situationer.

Silkeblomster