Hjælp
Personoplysninger hos DPH Cookiepolitik Returnering og refundering

For private - 14 dages fortrydelsesret

Ved al e-handel med DPH Trading har du som køber 14 dages fortrydelsesret, regnet fra varernes ankomstdag. Fortrydelsesretten er dog ikke gældende for bestillingsvarer, dvs. specielt fremskaffede varer.

Hos DPH er grundideen, at en handel kun er en god handel, hvis både køber og sælger er tilfreds. Vi er derfor meget omhyggelige med kvalitetstjek og indpakning af alle varer inden afsendelsen.

Gælder ikke bestillingsvarer

De 14 dages fortrydelsesret er ikke gældende, hvis der er tale om bestillingsvarer. Dette er varer, som efter aftale er blevet specialfremstillet til dig. Du bliver her gjort opmærksom på fortrydelsesretten inden et eventuelt køb gennemføres.

Du kan ikke fortryde et køb af bestillingsvarer ved kun at nægte at afhente eller modtage varen, når den kommer.

Kontakt os altid inden du returnerer

Skulle du alligevel modtage en vare, som ikke lever op til dine forventninger, kan du returnere varen indenfor de 14 dages fortrydelsesret.

Vi returnerer naturligvis det fulde varebeløb, og tilbyder at vejlede dig, inden du returnerer varer til os. I de fleste tilfælde kan vi nemlig hjælpe dig med valg af transport/pakkeleverandør mv. Med vores hjælp kan du ofte undgå høje fragt- og forsikrings-omkostninger ved returnering af varer.

I forbindelse med returneringen ser vi gerne, at du medsender en fortrydelsesformular, som du kan finde ved via linket nedenfor.

Returvarer skal returneres til:

DPH Trading
Løkkegravene 49
5270 Odense N

Returvarerne må ikke sendes til en pakkeshop.

Original emballage og certifikater skal også returneres

Ved en eventuel returnering skal varerne være i samme stand som ved modtagelsen. Her bør du især være opmærksom på, at varer og deres originale emballage med eventuelle certifikater og lignende også returneres.

Vi modtager ikke returnerede varer per efterkrav

Sender du varen til DPH Trading per efterkrav, betragtes den ikke som returneret.

I de sjældne tilfælde hvor en vare ved modtagelsen er transportskadet, defekt eller lider af mangler, skal du kontakte DPH Trading hurtigst muligt.

Vi beder dig af forsikringsmæssige årsager om at undlade returnering af varerne.

Læs mere om erstatning ved transportskade her

For erhverv – Retur efter forudgående aftale

Den ovenstående fortrydelsesret gælder kun ved direkte salg til private.

Ved salg til andre virksomheder tages varer kun retur efter forudgående aftale.