Danish Porcelain House - Nyt, retro, antik og vintage

Le Klint gulvlamper

0 produkter
1-2 dages levering Gratis fragt over 999,-

DPH er specialister i levering af originale Le Klint Lampeskærme til din gamle Le Klint Gulvlampe. - Derfor viser vi nedenfor en del udgåede Le Klint Gulvlamper. Dette gør vi for at du kan se hvilken skærm der passer til de forskelle Le Klint gulvlamper, og på den måde let kan bestille en ny skærm til din gamle Le Klint gulvlampe.

Le Klint standerlamper og gulvlamper

Side 1 af 1
0 produkter
Filtre
Pris
Der blev ikke fundet nogen produkter

Le Klint standerlamper og gulvlamper

Le Klint standerlamper ses ofte rundt omkring - på kontorerne hos landets ministre, i receptioner, på museer, i tv-serier og go' morgen programmer og selvfølgelig i et hav af private hjem - Le Klint standerlamper og gulvlamper er for alle. En Le Klint standerlampe giver et godt og brugbart lys, samtidig med at den er en central del af indretningen.

Den første Le Klint standerlampe så dagens lys i 1979, da Flemming Agger designede Le Klint standerlampe 368 og 369. Le Klint gulvlampe 368 er fortsat en af de mest solgte Le Klint lamper og fås i både sort og metallic. I en kort periode fra 2008 til 2011 blev 368 endvidere lavet i hvid, men den udgik desværre hurtigt igen. Le Klint 368 sort er uden tvivl den mest populære farve på gulvlampen og den passer ind i enhver indretning. En anden populær Le Klint gulvlampe er 370, som fås i metallic. Gulvlampen kan justeres i højden fra 99 cm til 142 cm, hvilket giver gode muligheder for at tilpasse den helt individuelt. Le Klint 370 er i øvrigt forsynet med et smart stativ i selve lampeskærmen, så den kan vippes op og ned afhængigt af, hvor lyset skal falde. Både 368 og 370 er gode lamper til at stå bag en lænestol, så du får lyset ind fra den rigtige vinkel til håndarbejde eller læsning.

I 1971 skabte Poul Christiansen vel nok Le Klint mest kendte lampe, nemlig 172 Sinus Line, som efterfølgende er blevet til både gulvlampe og bordlampe. Sinus Line var en revolution for Le Klint, da man indtil da kun havde foldet efter rette vinkler, men nu begyndte man at folde med kurver. Le Klint standerlampe 342 blev lanceret først lanceret i 2001, 30 år efter at pendlen så dagens lys.

En af de nyere Le Klint standerlamper er deres populære Snowdrop lampe. Snowdrop serien består af både standerlampe, pendler i fire størrelser, sakslamper og en bordlampe. Snowdrop standerlampe kan, i lighed med bordlampen, vippes frem og tilbage i stangen, så den kan indstilles præcist der, hvor du har brug for lyset. Snowdrop serien giver mulighed for at føre den samme stil i hele huset - standerlampen ved sofaen, bordlampen i kontoret og en pendel over sofabordet eller spisebordet. Snowdrop er en moderne lampe med vægt på klassiske og traditionelle håndværk, som har været brugt i generationer. Helt fra starten tilbage i 1943 blev lamperne foldet i hånden og det gør de fortsat 70 år senere.