Danish Porcelain House - Nyt, retro, antik og vintage

Bjørn Wiinblad Denmark

1 produkter
1-2 dages levering Gratis fragt over 999,-

Her finder du en komplet oversigt over alle de produkter, som vi har oprettet under producenten Bjørn Wiinblad Denmark.

Rosendahl Design Group har lanceret Bjørn Wiinblads glade ansigter i en ny fortolkning, som blandt andet ses på bakker, kopper, krus og kagedåser, samt lysestager, vaser og skåle.

Se vores store udvalg og lad dig inspirere af de altid glade motiver på denne smukke serie - helt i Bjørn Wiinblads ånd.

Læs mere om Bjørn Wiinblad Denmark her.

Bjørn Wiinblad Denmark

Side 1 af 1
1 produkter
Filtre
Kunstner
Mærke
Materiale
Kvalitet
Højde
Diameter
Pris
Rosendahl Bjørn Wiinblad hurricane, krom, mellem
Rosendahl Bjørn Wiinblad hurricane, krom, mellem
-5%
Rosendahl Bjørn Wiinblad hurricane...
DKK 1044,00
Før: DKK 1099,00
Varenr.: RBW56401 Mål: H: 50 cm x Ø: 10 cm
Ikke på lager
Se produkt
Rosendahl Bjørn Wiinblad bakker

Bjørn Wiinblad er på mode igen

Bjørn Wiinblads motiver fyldte altid meget - han var maximalist og elskede sine motiver, som fik al mulig plads at folde sig ud på.

I de senere år har trenden i vores boligindretning være meget minimalistisk og derfor er de nye produkter med Wiinblads maximalistiske udtryk en kærkommen afveksling, som alligevel formår at passe ind i moderne boligindretning.

I første omgang lancerede Rosendahl Design Group krus på 35 cl. i 6 farver, samt termokopper på 31 cl. og 27 cl. ligeledes i 6 farver: blå, lilla, sort, grøn, gul og rød.

Et oplagt supplement til krusene er de dekorative runde og ovale bakker. Bakkerne fås i forskellige farver og størrelser, så du vælge den du bedst kan lide. Bakkerne er forholdsvis store og derfor er der god plads til både kopper, tekande og en skål med lækkerier. Hvis du skal byde en god veninde på kaffe må du heller ikke glemme en matchende kagedåse.

Rosendahl Bjørn Wiinblad bakker

Unika og masseproduktion

Bjørn Wiinblad havde talent for at designe fantastiske unika, som handles til høje priser og han havde mange berømte venner, som han gerne lavede specielle produkter til. En stor del af hans kunst blev dog også masseproduceret fordi han ønskede at nå ud til mange mennesker.
Rosendahl Bjørn Wiinblad skåle lysestager
Det samme gør sig gældende med Rosendahl Design Groups Bjørn Wiinblad serie. Produkterne er flotte både sammen og hver for sig - og de kan selvfølgelig mikse på kryds og tværs med de gamle Bjørn Wiinblad produkter. Lysestagerne i 4 forskellige højder sender hilsner til de gamle Wiinblad hoveder fra Bjørn Wiinblads Værksted og de er pæne både i sæt og enkeltvis.

Rosendahl Bjørn Wiinblad skåle lysestager

Et kendetegn

Et af kendetegnene ved Bjørn Wiinblads design er kvindehovederne. De ses på utrolig mange af hans værker.

Kvindernes udtryk var vigtigt for Bjørn Wiinblad og han malede mange forskellige både nysgerrige og glade eller sørgmodige og nedslåede. Bjørn Wiinblad elskede sine kreationer og navngav rigtig mange af dem. Denne tradition har Rosendahl videreført og har blandt andre navngivet produkterne Felicia, Rosamunde, Rosalinde, Papagena og Amelia.

Blå og sort er velkendte farver fra Bjørn Wiinblads univers. De sorte stregtegninger kendes især fra hans smørbrikker og diverse andre platter produceret af Nymølle.

Bjørn Wiinblad brugte selv flittigt den blå farve på hans figurer, som blev designet og produceret på hans eget værksted i Kgs. Lyngby - Det Blå Hus, som i dag er på vej til at blive et arbejde museum og åbent for offentligheden.

Bjørn Wiinblad elskede at have folk omkring sig og det var hans store ønske at huset skulle bevares, hvilket Rosendahl er med til ved at støtte fonden bag huset.

Bjørn Wiinblad Hurricanes