Hjælp
Personoplysninger hos DPH Fortrydelsesret Cookiepolitik
Fortrydelses formular Handelsbetingelser ved Køb Sådan pakker du forsvarligt Kontakt os

Hos DPH Trading samler vi på glade kunder og derfor er det naturligvis også muligt at fortryde/returnere sin ordre. Du har mulighed for at fortryde/returnere hele eller dele af din ordre inden for de første 14 dage, regnet fra ordrerens ankomstdag.

Returnering

Ønsker du at returnerer en eller flere varer, gør du det nemmest ved at kontakte os og sende en udfyldt version af vores standardfortrydelsesformular. Du kan enten selv kopiere teksten ind i en mail eller benytte dig af vores returneringsformular, hvor du blot skal udfylde de relevante steder.

Såfremt du ønsker det, kan vi sende dig en returlabel, som du kan printe ud og benytte. Du bedes gøre os opmærksomme på, hvis du ønsker en returlabel, i forbindelse med at du sender os mailen med fortrydelsesformularen.

Vi gør opmærksom på, at ovenstående returret ikke er gældende ved bestillingsvarer.

OBS! Du skal selv betale fragt for retur

Udnyttes fortrydelses- /bytteretten debiteres returfragt efterfølgende og fratrækkes derved varebeløbet. 

Ved at kontakte os inden returnering har vi mulighed for at hjælpe med at undgå høje fragt- og forsikrings-omkostninger ved returnering af varer.

Vi tilbagefører pengene så snart varen er modtaget og registret. Du vil få pengene tilbage på samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Returvarer skal returneres til:

DPH Trading
Løkkegravene 49
5270 Odense N

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Du kan også returnere i vores fysiske butik

Varer købt i enten butikken eller på nettet kan også returneres i vores fysiske butik i Odense. Medbring blot varen, samt din faktura.

Original emballage og certifikater skal også returneres

Ved en eventuel returnering skal varerne være i samme stand som ved modtagelsen. Her bør du især være opmærksom på, at varer og deres originale emballage med eventuelle certifikater og lignende også returneres.

Ombytning

Hvis du ønsker at bytte en vare, så returnerer du varen og går ind på dphtrading.dk og lægger en ny bestilling. Det kan du gøre med det samme og samtidig sikre dig, at den ønskede varer ikke er udsolgt.

Vi refunderer købsbeløbet for den returnerede vare, så snart vi modtager den på vores lager. En returnering tager normalt mellem 7-10 hverdage (man-fre).

Hvis du vælger at sende byttevaren retur til , skal du selv betale udgiften af forsendelsen.

Reklamation

Hos DPH er grundideen, at en handel kun er en god handel, hvis både køber og sælger er tilfreds. Vi er derfor meget omhyggelige med kvalitetstjek og indpakning af alle varer inden afsendelsen.

Skulle du mod forvente alligevel opleve, at modtage en vare som er transportskadet, defekt eller lider af mangler, skal du kontakte DPH Trading hurtigst muligt.

Vi beder dig af forsikringsmæssige årsager om at undlade returnering af varerne.

Send os gerne et billede af produktet sammen med beskrivelsen af fejlen. Bliver din reklamation godkendt, så sender vi dig en returlabel, så du kan returnere produktet uden omkostninger for dig.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for 14 dage efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Tilbagebetaling

Vi tilbagefører dine penge, minus fragtomkostninger, så snart vi har modtaget og kontrolleret din returnering.

Der går i gennemsnit 7-10 hverdage (man-fre), fra din returnering er sendt afsted til at den er registreret på vores lager.

Du modtager en e-mail med bekræftelse af registreringen og refunderingen af købsbeløbet.

Ved betaling med betalingskort går der kun få dage, før du modtager dine penge. Hvis du betaler via bankoverførsel eller regning, kan der dog gå op til 2-5 bankdage, før pengene fremgår af din konto.

Jeg har ikke modtaget mine penge...

Er der gået mere end 14 dage fra din returnering er sendt og du fortsat ikke har modtaget dine penge eller på anden vis hørt fra os, bedes du kontakte os.

Returnering for erhverv

Ved salg til andre virksomheder tages varer kun retur efter forudgående aftale.

Hvis der opstår nogle spørgsmål, er I velkommen til at kontakte os.