Hjælp
Levering Kvalitet Priser Betaling DPH Tradings ordbog Handelsbetingelser

Mangler du vejledning eller tips og gode idéer?

Her finder du vejledning og guides til vores webshop. Du kan desuden finde gode råd og inspiration om boligindretning, pakning af skrøbelige ting, pudsning, samt læse om hvorvidt platter kan gå i opvaskemaskinen, hvordan du kan designe din egen kageopsats, og meget andet!

Aldersbestemmelse af procelæn og samleartikler | DPH Trading
Aldersbestemmelse af procelæn og samleartikler
Her ser du en oversigt over DPH Tradings guides til at aldersbestemme porcelæn og samleartikler, som f.eks. Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl.
2. sortering - Hvordan ses om Bing & Grøndahl er 2. sortering
Undgå at blive snydt ved køb af Bing & Grøndahl
Omend 2. sorteringsvarer fra Bing & Grøndahl er sjældne, er det en god idé at sætte sig ind i, hvordan du tjekker kvaliteten på Bing & Grøndahl porcelæn.
2 sortering - Undgå at blive snydt v/køb af Royal Copenhagen
Undgå at blive snydt ved køb af Royal Copenhagen
Hvis du handler privat eller på diverse loppemarkeder mv., eller blot ønsker at vide, hvilken sortering din vare er, er det en god idé at sætte sig ind i, hvordan du tjekker kvaliteten på Kongeligt porcelæn.
Hvilken kvalitet
De 5 produktkvaliteter
Er du i tvivl om, hvordan du skal forstå vores kvalitetssorteringer? Læs mere om produktkvaliteterne hos DPH Trading her.
Sådan pakker du varer sikkert ind
Sådan pakker du skrøbelige varer
Her finder du vejledning i hvordan du pakker porcelæn og andre skrøbelige varer bedst muligt, så det kommer sikkert frem til sin destination..
Lampeskærme til bordlamper
Find den rette lampeskærm til din lampe
Vi hører ofte, at det er svært at finde ud af hvilken skærm der passer til en given lampe. Det er dig som kunde, der bedst kan vurdere hvilken facon, stil og farve der passer bedst til din lampe og dit hjem. - Vi har derfor lavet denne guide, så du - hurtigt og nemt - kan få hjælp til at finde den rigtige lampeskærm.
Lav din egen opsats
Lav din egen opsats
Væk de gamle, støvede, blå-glaserede jule- og mors dagsplatter til live! Brug dem som opsats eller etagere, og anret alt fra sushi og tapas til hjemmebag og frugt - let og elegant! Find inspiration og læs om hvordan opsatsene bliver lavet.
Vægdekoration - Tips og ideer
Vægdekoration
Med vægdekorationer lavet med platter i forskellige mønstre og stil, er der noget, der passer til enhver smag. Gør dit hjem helt unikt med platter hængt op i et mønster, der passer til netop dig!
Sådan laves platter
Læs her hvordan danske juleplatter er produceret
Se og læs om hvordan de berømte danske juleplatter fra Royal Copenhagen bliver produceret! Her finder du en gennemgang af platteproduktionen med udgangspunkt i juleplatten fra 2011.
Tips til boligindretning
Inspiration til boligen
Inspiration til din personlige bolig Indretning. Mix nyt og gammelt, brug f.eks. dine gamle platter, figurer, sølv, glas til nye og spændende indretning.
Sådan rengør du dit Georg Jensen julepynt
Sådan rengør du dit Georg Jensen julepynt
Hold dit Georg Jensen julepynt flot og attraktivt så de ser flotte ud, når du pynter op til jul og så de holder deres værdi og er nemme at sælge, hvis du ønsker at sælge dem.
Sådan pudser du sølv og messing og andre metaller
Sådan renser og pudser du sølvtøj mv.
Her er nogle gode råd til at gøre dit sølvtøj, messing, kobber og bronze pænt, så det gør sig godt på bordet og i hjemmet. Tøv ikke med at lægge sølvtøjet frem, så dit bord kan blive unikt. Det er faktisk sundt for dit sølvtøj at blive brugt!
Kan mit porcelæn tåle opvaskemaskinen
Tåler porcelæn opvaskemaskinen
Mange bruger ikke sit fine og dyre service til hverdag. De frygter, at det fine service vil blive beskadiget i opvaskemaskinen eller i mikrobølgeovnen. Det er en skam! Derfor har vi i denne guide valgt at beskrive, hvorledes dit stel kan benyttes i hverdagen med brug at eksempelvis opvaskemaskine, mikrobølgeovn og lignende.
Hvad er forskellen på fajance og porcelæn? | DPH Trading
Kend forskel på fajance og porcelæn
Her kan du læse om forskellen på fajance og porcelæn. Vi beskriver hvad der gør de to typer keramik forskellige og hvilken oprindelse de hver især har.
Hvad er forskellen på overglasur og underglasur?
Underglasur eller overglasur?
Overglasur og underglasur er to forskellige måder at dekorere porcelæn på. Forskellen består hovedsageligt i hvornår i produktionen dekoreringen finder sted. Læs mere om hvordan du kender forskel!
Må man spise af juleplatter
Man kan spise af de fleste platter
Ja du må gerne spise af de blåmalede juleplatter. Det gælder både juleplatter og morsdagsplatter. De er IKKE giftige at spise af. Læs mere om hvad du skal være opmærksom på, hvis du vil spise af dine platter.
Julepynt skaber stemning og glæde
Hvornår er det okay at pynte op til jul?
Er du usikker på, hvornår du skal begynde at pynte op til jul? Få svar på dette og meget mere denne guide. Vi deler 5 værdifulde råd til at skabe den ideelle julestemning derhjemme. Opdag glæden ved tidlig juleudsmykning og væk dine bedste juleminder.
Køb second hand og bland i den moderne indretning
Gode grunde til at købe brugt
Tvivler du lidt på genbrugs-trenden? Vi giver dig her 6 gode grunde til at søge det gamle og antikke, og bruge det i din boligindretning.
Søholm forbindes af mange med retro indretning
Sådan indretter du et retro-hjem
Hvis du hører til dem, der elsker tanken om retro stil i hjemmet eller er du bare nysgerrig, så læs med her, hvor vi giver 5 gode tips til at indrette et retro-hjem.
Sådan finder du DPH Trading
Her finder du DPHs fysiske butik
Her kan du se hvordan, du finder DPH Trading's butik ved Odense. Følg kørselsvejledningen og besøg vores butik mandag og torsdag, eller den første weekend i måneden.
Sådan afhenter du varer i butikken
Sådan benytter du Click og Collect hos DPH Trading
Vil du spare fragten og afhente i vores butik? Læs her om alle fordelene ved Click og Collect, og få en guide til hvordan du gør brug af det.
Sådan køber du
Sådan køber du i 4 lette trin
Her kan du se hvordan du køber hos DPH Trading. Følg de fire simple trin og køb let online.
3 forskellige måder du kan sælge til DPH
3 forskellige måder du kan sælge til DPH
Følg guiden her når du overvejer at sælge til DPH. Se hvordan du sælger til DPH på tre forskellige måder og vælg den, der passer dig bedst.
Kom på venteliste
Kom på venteliste i 5 lette trin
Ønsker du at komme på ventelisten til en vare, kan du her se hvad du skal gøre. Følg guidens 4 lette trin og kom på venteliste til din ønskede vare.
Spørg før du køber
Sådan bruger du Spørg os før du køber
Se her hvordan du bruger vores "Spørg os før du køber"-funktion. Følg de seks trin i guiden og få et svar senest indenfor fire hverdage.
DPH Tradings ordbog
DPH Tradings ordbog
Her kan du læse DPH Tradings ordbog. Det er her du finder beskrivelser og forklaringer på ord og forkortelser du ikke kendte i forvejen.