Forside
Kontakt os Galleri Åbningstider Historien bag DPH Hvem er vi Ophavsret/Copy Right E-mærket

Her har du mulighed for at lære os lidt bedre at kende. Se måske videoen om DPH eller læs historien bag DPH Trading. Du kan også finde vores kontaktoplysninger og åbningstider, se billeder fra butikken i Odense, eller endda læse lidt om menneskerne bag DPH Trading.

Velkommen til DPH Trading

Vi er utroligt glade for dit besøg hos DPHtrading.dk, og det glæder os, at du ønsker at vide endnu mere om os. Vælg det emne du ønsker at læse mere om og lær mere om DPH Trading.

Hvem er vi?

DPH Trading er en sand Aladdins hule når det kommer til dansk design, porcelæn, lampeskærme og brugskunst. Vi kombinerer det bedste fra en brugskunstbutik med nye varer, antikviteter og genbrug, hvilket gør os til en unik destination for alle, der søger skønhed, karakter, retro og vintage i deres hjem.

Vores grundlæggende filosofi er, at smukke ting skal genbruges, og vi stræber efter at skabe harmoni mellem det gamle og det nye. Med over 50 års erfaring og solide relationer med leverandører og kunder over hele verden, har vi altid et kæmpe udvalg af spændende boligfund på vores hylder.

En historie med start i 1972

Hvorfor hedder vi DPH Trading? Hvordan kom ejer og grundlægger Jørgen Risager på ideen med at sælge platter? Og hvordan udviklede DPH Trading sig til at indeholde så mange fantastiske kvalitetsvarer? Læs hele historien om DPH Trading her.

Mød vores team

Bag DPH Trading står vores dedikerede team, der bringer vores kerneværdier til live. Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed og følger gamle værdier som pålidelighed og ærlighed.

Hos DPH Trading er kunden altid i centrum og vi tror på, at personlig kontakt er nøglen til at opbygge varige relationer. Derfor besvarer vi altid telefoner og e-mails personligt, så du kan forvente at tale med en rigtig person, ikke en maskine. Du kan læse mere om menneskerne du kan møde ved DPH her.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller vejledning, kan du overalt på vores webshop klikke øverst på Hjælp.

Du kan her finde information om Levering, Priser, Kvalitet, Betalingsmetoder, Handelsbetingelser samt anden relevant information eller svar på ofte stillede spørgsmål.

Du kan også få korte, lette og overskuelige vejledninger, som guider dig igennem de forskellige muligheder her i webshoppen, eller tilmelde dig og læse tidligere nyhedsbreve.

Vi har derudover også samlet en liste med de mest brugte fag-ord, som du finder en forklaring på i vores ordbog.

Sælg til DPH

Ønsker du, at vide hvilke varer du kan sælge til os, kan du klikke på menupunktet Sælg ovenfor. Her finder du en omfattende oversigt, med de varer vi er interesserede i at købe netop nu. Du kan også læse vores guide 'Sådan sælger du til DPH'.

Mere information? - Skriv eller ring til os

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores butik og varer.
Ring til os på 66 18 95 95 eller send os en e-mail på info@dph-trading.dk.

DPHtrading.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker, har du altid adgang til e-handelsfondens forbruger hotline.

Vær først med Nyheder og Tilbud: Tilmeld dig Nyhedsbrevet

Hvis du er interesseret i at holde dig opdateret med de seneste nyheder, tilbud, og eksklusive informationer fra os, opfordrer vi dig til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det er en fantastisk måde at blive en del af vores fællesskab på og sikre, at du aldrig går glip af vigtige opdateringer eller særlige tilbud. Læs mere om vores nyhedsbrev her.

Generelt når du handler ved DPH Trading

Vi sender en mail når en kunde fortryder eller reklamerer

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på DPHtrading.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Bestilling

På DPHtrading.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med DPHtrading.com indgås aftaler på dansk.

Det er pt. ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@dph-trading.dk.

Er mine personoplysninger sikre hos DPH?

Ja, dine personoplysninger er ganske sikre hos DPH. Læs mere om hvad dine personoplysninger bruges til, og hvordan vi behandler dem sikkert og forsvarligt.

Fortrydelsesret ved e-handel med DPH Trading

Læs om din fortrydelsesret når du handler via nettet hos DPH Trading. Se hvilke forhold der er gældende, hvis du er privat- eller erhvervskunde.

Her kan du finde vores handelsbetingelser