Forside
Kontakt os Galleri Åbningstider Historien bag DPH Hvem er vi Ophavsret/Copy Right E-mærket

Her har du mulighed for at lære os lidt bedre at kende. Se måske videoen om DPH eller læs historien bag DPH Trading. Du kan også finde vores åbningstider, se billeder fra butikken i Odense, og endda læse lidt om menneskerne bag DPH Trading.

Velkommen til DPH Trading

Vi er utroligt glade for dit besøg hos DPHtrading.dk, og det glæder os, at du ønsker at vide endnu mere om os. Vælg det emne du ønsker at læse mere om i menuen til venstre og lær mere om DPH Trading.

Sælg til DPH

Ønsker du, at vide hvilke varer du kan sælge til os, kan du klikke på menupunktet Sælg ovenfor. Her finder du en omfattende oversigt, med de varer vi er interesserede i at købe netop nu.

En historie med start i 1972

Hvorfor hedder vi DPH Trading? Hvordan kom ejer og grundlægger Jørgen Risager på ideen med at sælge platter? Og hvordan udviklede DPH Trading sig til at indeholde så mange fantastiske kvalitetsvarer? Læs hele historien om DPH Trading her.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller vejledning, kan du overalt på vores webshop klikke øverst på Hjælp.

Hvor du finder information om Levering, Priser, Kvalitet, Betalingsmetoder, Handelsbetingelser samt anden relevant information eller svar på ofte stillede spørgsmål.

Du kan også få korte, lette og overskuelige vejledninger, som guider dig igennem de forskellige muligheder her i webshoppen, eller tilmelde dig og læse tidligere nyhedsbreve.

Vi har derudover også samlet en liste med de mest brugte fag-ord, som du finder en forklaring på i vores ordbog.

Mere information? - Skriv eller ring til os

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores butik og varer.
Ring til os på 66 18 95 95 eller send os en e-mail på info@dph-trading.dk.

DPHtrading.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker, har du altid adgang til e-handelsfondens forbruger hotline.

Generelt når du handler ved DPH Trading

Vi sender en mail når en kunde fortryder eller reklamerer

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på DPHtrading.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Bestilling

På DPHtrading.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med DPHtrading.com indgås aftaler på dansk.

Det er pt. ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@dph-trading.dk.

Er mine personoplysninger sikre hos DPH?

Ja, dine personoplysninger er ganske sikre hos DPH. Læs mere om hvad dine personoplysninger bruges til, og hvordan vi behandler dem sikkert og forsvarligt.

Fortrydelsesret ved e-handel med DPH Trading

Læs om din fortrydelsesret når du handler via nettet hos DPH Trading. Se hvilke forhold der er gældende, hvis du er privat- eller erhvervskunde.

Her kan du finde vores handelsbetingelser