Danish Porcelain House - Nyt, retro, antik og vintage

Le Klint væglamper

0 produkter
1-2 dages levering Gratis fragt over 999,-

Le Klints væglamper danner rammen om hjemmets hyggekrog. Med Le Klints tidløse og moderne designs er væglamperne en genganger i mange klassiske og moderne hjem. Traditionerne og kvaliteten er i højsæde hos Le Klint. Derfor bliver Le Klint skærmene stadig foldet i hånden på fabrikken i Odense.

Find en ny lampeskærm til din gamle Le Klint væglampe. F.eks til Le Klint sakselamper:
På denne side vises også en del udgåede Le klint væglamper, dette gøres for at give dig mulighed for at bestille en ny lampeskærm til din gamle Le Klint lampe. Klik på billedet af lampen, hvorefter du ofte kan se den lampeskærm, der passer til denne lampe.

Le Klint væglamper

Side 1 af 1
0 produkter
Filtre
Pris
Der blev ikke fundet nogen produkter

Le Klint væglamper

Le Klints klassiske væglamper har for manges vedkommende været i produktion i en lang årrække og er stadig lige så eftertragtede i dag, som dengang, de udkom. Le Klint god til fornyelse, og der bliver jævnligt designet nye klassikere med respekt for den stolte tradition for både design og håndværk. En Le Klint væglampe er en oplagt væglampe til stuen, idet den både giver et fantastisk lys og er en designmæssig klassiker.

Le Klint saxlamper

Kært barn har mange navne, og saxlamperne fra Le Klint kaldes både saxlampe, sakselampe og væglampe. Saxlamperne er designet af Erik Hansen i 1952 og fås i to størrelser i henholdsvis opadvendt og nedadvendt. Der anvendes forskellige træsorter, som giver hvert sit unikke udtryk til produktion af lamperne. Saxlamperne har i mange år været produceret i bøg og lys eg. For få år siden blev valnød også en del af sortimentet til deres væglamper i træ, og senest er de mindste saxlamper (model 324 og model 335) udkommet i hvid- og sortlakeret træ.

Blandt Le Klints væglamper indtager den velkendte saxlampe en prominent plads. Denne letgenkendelige lampe indtager en flot plads i hjemmet med dens unikke udseende. Samtidig er den justerbar i lysets afstand fra væggen. Den er derfor meget praktisk som læselampe over den gode stol eller sofa. Muligheden for at justere på lysets placering er noget, der går igen i Viper, Mutatio og Carronade væglamperne. I alle disse kan man justere på vinklingen af lyskeglen, så man kan rette lyset i den retning, hvor man ønsker den. De er således velegnede som sengelamper, hvor de kan erstatte den klassiske bordlampe på natbordet.

Kombineret Le Klint væglampe og bordlampe

En anden populær væglampe fra Le Klint er model 306, som har været produceret i både messing, blank krom og mat krom. I dag produceres lampen kun i messing, mens lamperne i krom sælges, så længe lager haves. Lampen er helt unik på grund af dens funktion som både bord- og væglampe. Selve lampens fod kan drejes, så fra af være en smuk bordlampe, kan lampen hænges på væggen og være en lige så stilfuld væglampe ved siden af læsestolen. Uanset om lampen bruges som bordlampe eller væglampe, er den fuldendt, og man lægger på ingen måde mærke til, at lampen kan bruges til begge dele. Dette er netop et af kendetegnene ved Le Klint væglamper. Der er altid tænkt på de allermindste detaljer, og intet er overladt til tilfældigheder. Le Klint væglampe model 306 er designet af Kaare Klint i 1945.

Andre Le Klint væglamper

Model 208 og model 209 er designet af Tage Klint i 1987 og har samme udseende som Le Klints loftslamper. Det giver selvfølgelig en perfekt mulighed for at bruge samme lampe både i loftet og på væggen.