Forside
Om os Menneskerne bag DPH Historien bag DPH Trading Ophavsret Personoplysninger hos DPH

OBS! Da vi er i gang med at opdatere vores website i et nyt, lækkert og funktionelt design, er der visse funktioner der på nuværende tidspunkt stadig er under udarbejdelse.

Dette betyder, at du pt. ikke kan tilmelde dig vores nyhedsbrev på denne side... Du kan dog fortsat læse flere af vores tidligere nyhedsbreve.

Hvis du ønsker at tilmelde dig vores nyhedsbrev, kan du helt nederst på siden udfylde felterne under overskriften Nyhedsbrev og klikke tilmeld.

Her kan du se de seneste udsendte nyhedsbreve:

Vi gør meget ud af, at skrive gode nyhedsbreve, som er personlige og anderledes. - Ja, faktisk deler Lone Risager (2. generation hos DPH) ud af sine egne erfaringer og erindringer, samt kommer med tips og ideer til hvordan du gør de bedste køb af gamle samleartikler, indretter med udgangspunkt i boligindretnings trends, samt genanvender og giver nyt liv til gamle, smukke ting. Alt sammen på en en hyggelig og spændende måde.

Du kan her nedenfor læse nogle af vores tidligere nyhedsbreve:

Udvalgte nyhedsbreve fra 2022

Fra skrot til flot ...... (Udsendt 22. marts 2022)

Gå på skattejagt og få 30% rabat! (Udsendt 2. marts 2022)

Der er meget at fejre !!! (50 års jubilæum) (Udsendt 01. februar 2022)

Udvalgte nyhedsbreve fra 2021

Den sidste juleinspiration (Udstedt 22. december 2021)

Først til mølle! (Udstedt 16. november 2021)

Ønsker du at afmelde dig vores nyhedsbrev?

DPH Tradings politik er, at brugerne når som helst, skal kunne afmelde sig vores nyhedsbreve. Det gør du ved at klikke på linket "Afmeld" nederst på det nyhedsbrev, du har modtaget.

Få masser af nyttig viden om samlerartikler - Kom med nu