MENU
SØG
DPH Trading
13.000 spændende ting til hjemmet
Indkøbskurv
Varer i alt:
0
stk.
 
https://www.dphtrading.dk
https://www.dphtrading.com/about-us/history-of-dph-trading
https://www.dphtrading.de/ueber-uns/geschichte-von-dph-trading

 

Ekstra tunge varer leveres ikke fragtfrit

Hvis du bestiller møbler, eller andre meget store eller tunge varer, som ikke kan sendes med posten eller GLS, leveres disse ikke fragtfrit. 

Når en vare har     Ekstra fragt    symbolet,  er det fordi varen er af betydelig

størrelse og/eller vægt. På disse varer kan vi ikke tilbyde at levere fragtfrit ved køb over 1000 kr.

Typisk er det varer som møbler, større bronze figurer, kæmpe store vaser, kæmpe store lamper,
der ikke leveres fragtfrit.

Sådanne varer kan ikke købes online før DPH har udregnet en fragtpris. - Dette gøres ved at lægge
varen i kurven, og sende kurvens indhold som en forespørgsel til DPH.

NB. Når der er tale om møbler og andre store ting, kan det ofte være en god ide, at afhente varen i
vores butik i Odense N. - Det giver dig mulighed for at se varen i virkeligheden inden du endeligt beslutter
dig, og samtidig sparer du fragtomkostningen.  - Skriv gerne i kommentar feltet, når du sender os en
forespørgsel via websitet, at du overvejer at afhente i butikken.

Forside
Outlet
Sælg til DPH
 
 
• 45 års erfaring
• Hurtig og sikker levering
Ring til os man-fredag
kl. 8:00 - 16:00
(+45) 66 18 95 95
Sprog:
?
Valuta:
?
Leveringsland/område:
?
Du kan få websitet vist på dansk, engelsk eller tysk.
Her har du mulighed for at vælge hvilken valuta du ønsker at se vores priser i. Alle priser vil herefter bliver vist i den valgte valuta (Du kan altid ændre det igen).
De viste priser beregnes ud fra det valgte leveringsområde: I Danmark og resten af EU er priserne inklusiv (med) moms. Hvis du vælger at leveringsområdet er udenfor EU, er prisen altid ekskl. (uden) moms.
Du er her:  / Forside / Om os / Historien bag DPH

Historien bag DPH Trading

Her kan du læse historien bag DPH Trading. Find ud af hvorfor vi hedder DPH Trading, hvordan ejer og grundlægger Jørgen Risager kom på ideen med at sælge platter og mange andre fantastiske kvalitetsvarer - siden 1972.

Fra 30 platter til over 300.000

Dansk Platte Handel blev grundlagt i 1972 af den nuværende ejer Jørgen Risager. Firmaet tog sin spæde begyndelse på grundlag af Jørgen Risagers ide om, at handel med juleplatter kunne blive en levevej.

Interessen opstod ved en god middag hos hans svoger og svigerinde i 1970. Svogeren havde købt et personligt lager af juleplatter som en investering i sin pensionsopsparing, da det i 1970 var meget svært at få fat i juleplatter, var de meget værdifulde.

Dengang skulle juleplatter bestilles lang tid i forvejen hos en isenkræmmer, og man kunne udelukkende købe én. Dog var der undtagelser, hvis man havde en god årsag til at bestille flere.

DPH for 45 år siden

15 juleplatter fra både Bing & Grøndahl og Royal Copenhagen

Jørgen var netop flyttet til Odense, og svogeren så store muligheder i at opkøbe platter fra byens mange isenkræmmere. Han tilbød Jørgen, at købe alle de platter han kunne skaffe mod en overpris på 5 kr. pr. stk. Jørgen Risager ville ikke give nogen løfter, men han ville i hvert fald forsøge, at finde alle de juleplatter han kunne.

Det lykkedes Jørgen Risager efter mange strabadser at skaffe i 30 juleplatter; 15 Bing & Grøndahl juleplatter fra 1970, samt 15 juleplatter fra Den Kongelige Porcelænsfabrik. Udsalgsprisen dengang var kr. 30,65 pr. stk.

Jørgen besluttede efter et tjek af privatøkonomien, at han havde råd til ikke at sælge platterne lige med det samme, og beholdte platterne selv. I december 1971 satte Jørgen så platterne til salg.

Den første, der henvendte sig, købte alle platterne til en pris af kr. 45 pr. stk. Ideen til firmaet var grundlagt og bekræftet. De første 30 platter blev således starten på DPH Trading som i dag forhandler tusindvis af platter i ind- og udland.

DPHs varelager i den oprindelige butik

Sortimentet voksede

I stedet for at starte på sin arbejdsplads, fik Jørgen Risager lov til at tage orlov for at afprøve sin forretningside. DPH Trading blev altså startet på et meget spinkelt grundlag.

Starten for Dansk Platte Handel (det oprindelige navn) var hård. Ingen banker eller sparekasser troede på ideen. Der var derfor meget få penge at handle platter med. Handlen med platter var heldigvis en blomstrende forretning i Bolbro. Her lå butikken de første 10 år.

Købeinteressen var stor - både blandt danskere og amerikanere. Dengang handlede Dansk Platte Handel udelukkende med platter og lidt figurer.

Sortimentet voksede dog hurtigt til at indeholde et stort udvalg af danske og udenlandske platter, figurer samt stel-dele.

Den nuværende adresse på Løkkegravene 49 i Odense N, blev købt i 1982. Umiddelbart efter overtagelsen af den nye ejendom dalede interessen desværre for platter både på det danske og det amerikanske marked.

Gode råd var nu dyre og DPH Trading måtte finde en ny indtægtskilde for at holde udgifterne fra døren.

Som supplement til platterne importerede vi antikke, semi-antikke og nye kinesiske samt japanske vaser og krukker.

DPHs første lampeudstilling

Fra vaser til lamper

Da de fleste kunder foretrak lamper, frem for vaser og krukker, indrettede DPH Trading kort efter et lampemonterings-værksted.

Samtidig ændredes navnet til DPH Trading. Da varesortimentet nu også bestod af lamper og krukker, virkede Dansk Platte Handel ikke længere som et passende navn.

Man kan sige, at Jørgen Risager altid har været fulgt af en god skæbne. Forbindelsen til Japan kom senere DPH Trading til gode ved et besøg fra de japanske leverandører. De faldt omgående for udseendet af de danske juleplatter.

Det blev starten til stor eksport af platter til Japan. Eksporten begyndte i 1989, og fra 1993 eksploderede japanernes interesse for danske samleartikler.

Udvidelser og udvikling

Begrænsningens kunst har aldrig været Jørgen Risagers største talent. Gennem årene har firmaet gennemgået både udvidelser og udvikling. Flere gange har det været nødvendigt at bygge til, både til showroom og øget lagerplads.

Varesortimentet er også blevet udvidet flere gange og været igennem stor udvikling. I dag forhandles mange varemærker fra både nær og fjern. Det er dog stadig samleartiklerne fra Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl, der er "rygraden" i firmaet.

Hos DPH Trading har vi også et stort udvalg i belysning og lampeskærme, kinesisk porcelæn, glaskunst og lakmøbler samt meget mere.

Lampe-monteringsværkstedet er nu en lille niche-produktion, som mange af DPH Tradings kunder har haft stor glæde af. Vores udvalg vokser stadig og der kommer hele tiden nye og spændende produkter til.

Belysningsudstilling i 2017 hos DPH

DPH Trading online

På IT-området har DPH Trading altid været i front. Ikke mindst fordi Jørgen Risager er voldsomt fascineret af computerens fantastiske evner og muligheder.

På kundefronten er computeren, og Internettet især, et funktionelt og hurtigt medie. DPH Trading er konstant i kontakt med kunder og samlere over hele verden. Den kontakt ville være uopnåelig uden Internettet.

DPH Trading udviklede et nyt website og e-butik i millionklassen for at kunne håndtere de mange tusinde forskellige produkter så effektivt som muligt. Websitet præsenterer i skrivende stund (august 2013) over 13.000 unikke varer.

Hos os finder du historien bag om de traditionsrige producenter under Varemærker. Få detaljer og oplysninger om både produkterne og læs om de mange fantastiske kunstnere som står bag. 

Vi arbejder hele tiden på at udvikle, forbedre og justere funktionerne her på websitet, så du som kunde får den bedste oplevelse.

Figurudstilling hos DPH i 2017

Opkøb af varelageret fra Sveriges største forhandler af samlerartikler (1949-2007) 

I starten af 2017 blev vi kontaktet af en sød dame fra Sverige. Hun havde for år siden købt Benny Johansons lager, efter han stoppede med sin forretning. Besam, Porslin - Samlerartiklar. Som i mange år havde til huse på V. Storgatan 5 (box 137) 570 30 Mariannelund, Sverige. Vi drog til Sverige og så på et enorme parti af samlartikler som stod opmagasineret i en kæmpe lagerhal. 

I første omgang sagde vi nej tak til at købe de mange varer, men efter nærmere overvejelse, kunne vi godt se at hvis nogen skulle kunne købe disse ting og få det sat i system, så burde det være os. 

Vi indkøbte 6 stk.  40´fods containere til at transportere varerne hjem fra sverige. - Spændingen var stor da vi skulle til at pakke de mange tusinde kasser ud med gammelt porcelæn og glas mv. 

Her ses et par billeder fra ankomsten og starten af udpakningen af alle varerne fra BESAM, Mariannelund Sverige:

Så ankommer alle containerne fyldt med Vintage porcelæn fra Sverige

Containerne blev sat på plads i Løkkegravene

Vi arbejder på at få udpakket alle varerne fra Sverige (Besam Mariannelund)

Vi fik sat hylder i nogen af containerne så vi kunne få orden på den enormt mange varer

 

Ekstra tunge varer leveres ikke fragtfrit

Hvis du bestiller møbler, eller andre meget store eller tunge varer, som ikke kan sendes med posten eller GLS, leveres disse ikke fragtfrit. 

Når en vare har     Ekstra fragt    symbolet,  er det fordi varen er af betydelig

størrelse og/eller vægt. På disse varer kan vi ikke tilbyde at levere fragtfrit ved køb over 1000 kr.

Typisk er det varer som møbler, større bronze figurer, kæmpe store vaser, kæmpe store lamper,
der ikke leveres fragtfrit.

Sådanne varer kan ikke købes online før DPH har udregnet en fragtpris. - Dette gøres ved at lægge
varen i kurven, og sende kurvens indhold som en forespørgsel til DPH.

NB. Når der er tale om møbler og andre store ting, kan det ofte være en god ide, at afhente varen i
vores butik i Odense N. - Det giver dig mulighed for at se varen i virkeligheden inden du endeligt beslutter
dig, og samtidig sparer du fragtomkostningen.  - Skriv gerne i kommentar feltet, når du sender os en
forespørgsel via websitet, at du overvejer at afhente i butikken.

Vi kan se at cookies er blokeret i jeres browser!
Vores webshop kan ikke benyttes uden cookies!
Aktiver cookies i Opera:
1. Opera knap
2. Settings
3. Privacy and security
4. Cookies -> Allow local data to be set
Aktiver cookies i Firefox:
1. Menu knap
2. Indstillinger -> Privatliv
3. "Firefox vil:" dropdown -> Bruge tilpassede indstillinger
4. Accepter Cookies
Aktiver cookies i Safari:
1. Action menu knap
2. Indstillinger -> Anonymitet
3. Cookies -> Tillad
Aktiver cookies i Internet Explorer:
1. Tools/gear knap
2. Internetindstillinger
3. Pesonlige Oplysninger -> Indstillinger
4. Flyt skyderen for at tillade cookies
Aktiver cookies i Microsoft Edge:
1. Mere knap ...
2. Indstillinger -> Avancerede indstillinger
3. Cookies -> Bloker ikke cookies
Aktiver cookies i Google Chrome:
1. Menu knap
2. Indstillinger -> Vis avancerede indstillinger
3. Beskyttelse af personlige oplysninger -> Indstillinger for indhold
4. Cokies -> Tillad
FRI fragt i Danmark v/køb over 999 kr. (Gælder ikke møbler o. lign.)
✅ Hurtig og sikker levering
Forside
Outlet
Sælg til DPH
 
 
• 45 års erfaring
• Hurtig og sikker levering
Ring til os man-fredag
kl. 8:00 - 16:00
(+45) 66 18 95 95
 
 
 
 
DPH Trading, Løkkegravene 49, 5270 Odense N, info@dph-trading.dk
© Copyright 2020 - DPH Trading
Snyd ikke dig selv for boligindretnings tips, prisudvikling på samlerartikler, arrangementer, tilbud og meget mere…
Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange om måneden afhængig af sæson.
Navn
Email
Send mig GRATIS tips og ideer mv.
TOP