Levering
Leveringsforhold Leveringstid Fragt og Ekspeditionsgebyr Afhent i butikken Forsikring Hvorfor høj fragt? Ikke på lager i kurv Køb af udsolgt vare

Erstatning ved transportskade

Græd ikke over ødelagte varer - Vi hjælper med en god erstatningsløsning

Hvis skaden sker vil DPH hjælpe dig

Hvis du kan se eller høre på pakken, at indholdet sandsynligvis er beskadiget, er det meget vigtigt, at du STRAKS ved modtagelse af pakken klager til transportøren (fragtmanden).

I nogle tilfælde kan du få lov at åbne sådanne kasser, medens fragtmanden/posten venter. Ellers er det vigtigt at tage forbehold for evt. skader. Normalt kan du underskrive fragtbrevet med forbehold for beskadigede varer. Hvis ikke der var noget at se på kassen og du derfor ikke har klaget direkte til transportøren, er det vigtigt, at du, så snart du opdager, at varen eller varerne er transportskadede, omgående retter henvendelse til DPH Trading.

Græd ikke over ødelagte varer - Vi hjælper med en god erstatningsløsning

Behold pakke og emballage

Når du vil kræve transportskadeerstatning, er det vigtigt, at du gemmer forsendelsen, som du modtog den; både hvad angår varerne og emballagen.

For at transportfirmaet/forsikringsselskabet vil godkende et erstatningskrav, forlanger de mulighed for at besigtige pakken i den stand, du modtog den.

Gå ikke glip af erstatning

Du opgiver retten til erstatning, hvis du returnerer beskadigede varer uden forudgående aftale med DPH. Når du har anmeldt et erstatningskrav til os, beder vi dig afvente vores skriftlige information om, hvad der skal ske med de beskadigede varer.

Erstatningsvare

Hvis det er muligt sender DPH Trading dig en tilsvarende erstatningsvare – uden ekstra omkostninger for dig.

Hvis erstatningsvarer ikke kan fremskaffes, sørger vi for, at du bliver krediteret erstatningen. Ønsker du at få erstatningen udbetalt, kan DPH Trading overføre beløbet til dig.

Flere erstatningsmuligheder ved DPH Trading

Erstatningsbeløbet udgør det fakturerede beløb på de(n) beskadige vare(r) inklusiv fragt og vores gebyr.

Flere erstatningsmuligheder ved DPH Trading

Hvad dækker erstatning ikke?

Alle øvrige omkostninger - uanset art - dækkes ikke i erstatningsbeløbet. Det gælder blandt andet, men ikke udelukkende:

  • Told
  • Gebyrer
  • Andre afgifter

Disse øvrige omkostninger kan du eventuelt søge tilbagebetalt fra myndighederne i det land, hvor du bor jf. landets love og regler på dette område.