Guides
Sådan finder du os Sådan pakker du Gavekort Tips og Ideer Sådan køber du Sådan sælger du Spørg før du køber Valg af lampeskærm

OBS! Da vi er i gang med at opdatere vores website i et nyt, lækkert og funktionelt design, er der visse funktioner der på nuværende tidspunkt stadig er under udarbejdelse.

Dette gør sig bl.a. gældende for vores venteliste-funktion, som på nuværende tidspunkt ikke er mulig at benytte. Dette gør også, at nedenstående guide ikke gør sig gældende. Vi opdaterer vores website løbende og vil ved lancering af venteliste-funktionen også udarbejde en ny guide.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kom på ventelisten i fem lette trin

Følg disse fem lette trin for at komme på ventelisten til en vare

For at blive skrevet på venteliste til en udsolgt vare, skal du gøre følgende:

1. Klik på Forespørg

Klik på Forespørg ud for den vare, du er interesseret i.

2. Klik på Indkøbskurv

Klik herefter på Indkøbskurv øverst til højre. Du vil nu se, at varen ligger i din indkøbskurv. Her er den vist som en vare, der ikke kan købes online.

3. Spørg os før du køber

Når du har lagt alle de ønskede varer i din indkøbskurv, klikker du på Spørg os før du køber.

4. Udfyld dine kontaktoplysninger

Indtast dine kontaktoplysninger og evt. kommentarer/spørgsmål vedr. din ordre. Du får en bekræftelse via e-mail, når vi har modtaget din ordre/anmodning.

5. Få svar indenfor 1-3 hverdage

Når vi får mulighed for at levere varen, kontakter vi dig med et købstilbud, som er helt uforpligtende for dig. - Det giver dig mulighed for at købe den ønskede vare, når den dukker op. Får du et købstilbud fra DPH Trading, gælder det i 14 dage fra den anførte dato på tilbuddet.

Kom på ventelisten i fem lette trin