Guides
Sådan finder du os Sådan pakker du Gavekort Kom på venteliste Sådan køber du Sådan sælger du Spørg før du køber Valg af lampeskærm

Find inspiration til din personlige bolig indretning. Mix nyt og gammelt, og lave ny og spændende indretning, med massere af sjæl og charme. Læs om hvorvidt platter kan gå i opvaskemaskinen, design din egen kageopsats, og meget, meget andet!

Tips til boligindretning
Inspiration til boligen
Inspiration til din personlige bolig Indretning. Mix nyt og gammelt, brug f.eks. dine gamle platter, figurer, sølv, glas til nye og spændende indretning.
Hvad er forskellen på fajance og porcelæn? | DPH Trading
Kend forskel på fajance og porcelæn
Her kan du læse om forskellen på fajance og porcelæn. Vi beskriver hvad der gør de to typer keramik forskellige og hvilken oprindelse de hver især har.
Vægdekoration - Tips og ideer
Vægdekoration
Med vægdekorationer lavet med platter i forskellige mønstre og stil, er der noget, der passer til enhver smag. Gør dit hjem helt unikt med platter hængt op i et mønster, der passer til netop dig!
Hvad er forskellen på overglasur og underglasur?
Underglasur eller overglasur?
Overglasur og underglasur er to forskellige måder at dekorere porcelæn på. Forskellen består hovedsageligt i hvornår i produktionen dekoreringen finder sted. Læs mere om hvordan du kender forskel!
Lav din egen opsats
Lav din egen opsats
Væk de gamle, støvede, blå-glaserede jule- og mors dagsplatter til live! Brug dem som opsats eller etagere, og anret alt fra sushi og tapas til hjemmebag og frugt - let og elegant! Find inspiration og læs om hvordan opsatsene bliver lavet.
Sådan rengør du dit Georg Jensen julepynt
Sådan rengør du dit Georg Jensen julepynt
Hold dit Georg Jensen julepynt flot og attraktivt så de ser flotte ud, når du pynter op til jul og så de holder deres værdi og er nemme at sælge, hvis du ønsker at sælge dem.
Sådan pudser du sølv og messing og andre metaller
Sådan renser og pudser du sølvtøj mv.
Her er nogle gode råd til at gøre dit sølvtøj, messing, kobber og bronze pænt, så det gør sig godt på bordet og i hjemmet. Tøv ikke med at lægge sølvtøjet frem, så dit bord kan blive unikt. Det er faktisk sundt for dit sølvtøj at blive brugt!
Kan mit porcelæn tåle opvaskemaskinen
Tåler porcelæn opvaskemaskinen
Mange bruger ikke sit fine og dyre service til hverdag. De frygter, at det fine service vil blive beskadiget i opvaskemaskinen eller i mikrobølgeovnen. Det er en skam! Derfor har vi i denne guide valgt at beskrive, hvorledes dit stel kan benyttes i hverdagen med brug at eksempelvis opvaskemaskine, mikrobølgeovn og lignende.
Må man spise af juleplatter
Man kan spise af de fleste platter
Ja du må gerne spise af de blåmalede juleplatter. Det gælder både juleplatter og morsdagsplatter. De er IKKE giftige at spise af. Læs mere om hvad du skal være opmærksom på, hvis du vil spise af dine platter.
Sådan laves platter
Læs her hvordan danske juleplatter er produceret
Se og læs om hvordan de berømte danske juleplatter fra Royal Copenhagen bliver produceret! Her finder du en gennemgang af platteproduktionen med udgangspunkt i juleplatten fra 2011.
Julepynt skaber stemning og glæde
Hvornår er det okay at pynte op til jul?
Er du usikker på, hvornår du skal begynde at pynte op til jul? Få svar på dette og meget mere denne guide. Vi deler 5 værdifulde råd til at skabe den ideelle julestemning derhjemme. Opdag glæden ved tidlig juleudsmykning og væk dine bedste juleminder.
Køb second hand og bland i den moderne indretning
Gode grunde til at købe brugt
Tvivler du lidt på genbrugs-trenden? Vi giver dig her 6 gode grunde til at søge det gamle og antikke, og bruge det i din boligindretning.
Søholm forbindes af mange med retro indretning
Sådan indretter du et retro-hjem
Hvis du hører til dem, der elsker tanken om retro stil i hjemmet eller er du bare nysgerrig, så læs med her, hvor vi giver 5 gode tips til at indrette et retro-hjem.