Kvalitet
Generelt om produktkvalitet Antikke og brugte varer Års-artikler Sådan markerer Bing & Grøndahl 2. sortering Sådan markerer Royal Copenhagen 2. sortering Aldersbestemmelse

Lamper og lampeskærme leveres altid som helt fabriksnye, 1. sorteringskvalitet og uden fejl og mangler (med mindre andet er angivet). De er derfor tildelt 1. sortering (Ny).

Mange forskellige belysningsløsninger hos DPH Trading

Belysning mv.

Lamper og andre elektriske komponenter som sælges hos DPH Trading er godkendt til salg i alle EU-lande (CE mærket).

Vedr. kinesiske lamper

Under kategorien kinesiske lamper findes både nye og gamle lamper. Når der er tale om gamle lamper, står der i produktbeskrivelsen, semi-antik eller antik. Det betyder at porcelænsdelen er gammel, men montering er helt ny, og opfylder de elektriske standarder i hele EU (CE mærket). DPH Trading har altid et stort lager af kinesisk porcelæn.

Repræsentation af lamper

De billeder, der vises på vores website er udelukkende eksempler på hvordan disse kan se ud, da alle krukker mv. er forskellige. For hvert varenummer, har vi bestræbt os på at fotografere de varer, der er mest repræsentative for vores udvalg.

Ønsker du f.eks. en krukke med et specifikt motiv, er det nødvendigt at besøge vores showroom i Odense, hvor hele udvalget kan besigtiges. Næsten alle krukker og vaser i sortimentet kan monteres til bordlamper på vores eget værksted. DPHs lamper opfylder de elektriske standarder (CE mærket) til salg i hele EU.

Mange forskellige belysningsløsninger hos DPH Trading