Handelsbetingelser
Handelsbetingelser | Ved køb hos DPH Fortrydelsesformular

Handelsbetingelser når DPH Trading KØBER hos forbrugere og virksomheder

Indhold

Sådan får du lettest et tilbud på dine varer

Salgskurven

Bindende tilbud

Ikke-bindende tilbud

Pris

Kvalitet

Afvigelser

Ved returnering af varer

Behandling af personoplysninger

Betaling

Produktansvar

Hvilke varer køber DPH

Rådgivning vedr. transport

AnchorSådan får du lettest et tilbud på dine varer

Du kan indhente et tilbud fra DPH Trading på tre måder.

  1. Brug menupunktet Sælg til DPH og vores manko/venteliste
  2. Send os en e-mail med varenummer og fotos af dine varer
  3. Ring og aftal et møde hos os

AnchorSalgskurven

Salgskurven har flere andre vigtige funktioner. Ved at benytte kurven kan du let indhente tilbud på varer, som du overvejer at SÆLGE. Ved brug af kurven undgås også lettere misforståelser og fejl omkring hvilke varer, tilbuddet helt præcist vedrører.

AnchorBindende tilbud

Alle skriftlige tilbud er bindende for DPH i 14 dage fra den dato, der er anført på tilbuddet.
Vi tager dog forbehold for åbenlyse fejl.

Ved skriftlige tilbud skal forstås:

  • Brev
  • Fax
  • E-mail

Du opnår lettest et bindende tilbud med mindst mulig risiko for misforståelser og fejl ved at sende en forespørgsel via Salgskurven. Normalt sender vi dig et skriftligt svar/tilbud inden fire normale hverdage.


AnchorIkke bindende tilbud

Du er naturligvis også velkommen til f.eks. at indhente et telefonisk tilbud. I sådanne tilfælde kan der i farten ske regnefejl, misforståelser osv. Det er heldigvis meget sjældent det sker.

Hvis du vil være helt sikker på et tilbud, du har fået via telefonen, beder vi dig oplyse disse kontaktinformationer:

  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail-adresse

Når vi har dine kontaktinformationer, sender vi dig et skriftligt tilbud på baggrund af det telefoniske tilbud.

AnchorPris

Den tilbudte pris er baseret på, at varerne leveres frit på DPH Tradings adresse i Odense.

Alle tilbud er baseret på, at den tilbudte vare er 1. sortering og i fejlfri stand, med mindre andet er anført/aftalt.

Af konkurrencemæssige hensyn oplyser vi normalt ikke enkeltstykspriser, men tilbyder en samlet pris for et vareparti.

AnchorKvalitet

De fleste fabrikker har leveret både 1. og 2. sorteringsvarer. Det er lidt forskelligt, hvordan 2. sorteringsvarer er mærket, men oftest er de markeret ved en ridse i glasuren hen over fabriksmærket.

Varer der er solgt fra fabrikkerne som 1. sortering, kan godt have fejl alligevel. Det kan f.eks. ske, hvis den person, der kontrollerer kvaliteten, overser fejl.

Hvis en vare har tydelige fejl, der afviger fra gennemsnittet, kan vi ikke betale fuld pris for sådan en vare.

AnchorAfvigelser

Det er svært at opstille firkantede regler for kvaliteten, da der ikke er to varer, som er helt ens. Fremstillingsteknikken er vanskelig at styre, og det medfører små eller store forskelle mellem ellers ens varer.

Det betyder, at vi tolererer afvigelser, men hvis afvigelserne bliver for store, kan varerne ikke sælges som 1. sortering uanset, at de fra fabrikkens side er klassificeret som 1. sortering.

Hvis nogle af de varer der indgår i et tilbud, DPH har afgivet, ikke lever op til den i tilbuddet anførte kvalitet, vil DPH foretage en seriøs vurdering af de pågældende varer, og tilbyde dig en pris, der svarer til den faktiske kvalitet.

Du kan så vælge, at beholde varen eller sælge til den pris, vi tilbyder dig efter at varerne er kontrolleret og endelig vurderet.

AnchorVed returnering af varer

(I de tilfælde hvor varerne sendes til os)

Du har måske ikke lagt mærke til fejl, som vi ved vores eftersyn opdager.

Markér dine varer tydeligt, på en sådan måde at du ved eventuel returnering kan genkende dem. Herved undgår du, at komme i tvivl om det rent faktisk er den vare, du har sendt.

Skriv f.eks. din autograf med tusch bag på eller i bunden af varen.

Bemærk! Vi fraråder at skrive på uglaserede varer, da det kan være vanskeligt, og nogle gange helt umuligt, at fjerne tuschen igen.

Ved uglaserede varer, kan du i stedet klæbe et mærkat eller lignende med dit navn på varen. På den måde kan du senere genkende varen, og forsikre dig om, at det virkelig er din vare, der har fejl.

AnchorBehandling af personoplysninger

Personoplysninger lagres i vores kundedatabasesystem og videregives aldrig til 3. part. Vi bruger udelukkende personoplysninger til deres formål og intern statistik.

For at ekspedere dine ordrer, anmodninger mv. har vi brug for nogle personoplysninger. De mest nødvendige oplysninger er markeret med * (asterisk/stjerne) ud for det felt de skal udfyldes i.

Felter som ikke er markeret med * (asterisk/stjerne) kan også udfyldes med nyttig information, men det er helt op til dig, om du ønsker at udfylde disse felter.

Personoplysninger registreres hos DPH Trading og opbevares i fem år, hvorefter de slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sker det altid kun med dit samtykke. På den måde ved du også præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Dataansvarlige på dphtrading.com er DPH Trading. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Er du registreret hos DPH Trading, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig i henhold til Persondataloven.

Alle henvendelser i forbindelse med personoplysninger skal rettes til DPH Trading via e-mailadressen: info@dph-trading.dk

AnchorBetaling

DPH tager ikke imod varer, der sendes til os per efterkrav (f.eks. post-opkrævning), da vi nødvendigvis må efterse varerne, inden vi betaler for dem.

Vi betaler, når varerne er efterset og tjekket for fejl og mangler. Hvis du leverer personligt, efterser vi varerne mens du venter, og betaler omgående i form af en overførsel til din konto (via dit dankort).

Alle køb afregnes i Danske kroner.

AnchorProduktansvar

Intet produktansvar - Solgt som beset


Du har som sælger ikke noget yderligere ansvar for varen herefter. Når DPH køber varer hos privatpersoner, køber vi varen som beset. Hvilket vil sige, at når vi (køber) har betalt varen og afsluttet handlen, har du (sælger) intet yderligere produktansvar for de leverede varer.

AnchorHvilke varer køber DPH


DPH køber generelt følgende varer:

- Kongelige Juleplatter
Royal Copenhagen juleplatter, Hele serier, eller enkelt platter. Primært startende før 1963.

- Kongelige figurer - Kongelige porcelæns figurer
Royal Copenhagen Figurer

- Bing & Grøndahl pordelænsfigurer

- Store vaser fra Royal Copenhagen
Kongelige og Bing & Grøndahl m.m. købes.

- Georg Jensen Julepynt
F. eks. Ornamenter, Lysholder og Georg Jensen Uroer osv.

Sælg ikke dine Kongelige juleplatter, figurer før du har hørt DPHs købstilbud.

Også andre fabrikater købes, du kan sende os en forespørgsel via vores website, men du er også meget velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Bemærk! Kun fejlfrie 1. sorterings-varer har interesse, med mindre andet er anført.

AnchorRådgivning vedr. transport


DPH har mange års erfaring med forsendelser til både ind- og udland. Vi rådgiver dig gerne, hvis du har brug for hjælp, men DPH påtager sig intet ansvar for følgerne af en sådan rådgivning.