Tips og Ideer
Lav din egen kageopsats Platter som vægdekoration Hvordan laves platter? Ideer til boligindretningen Georg Jensen julepynt Rensning af sølvtøj mv. Kan dit porcelæn tåle maskinopvask og microbølgeovn? Hvad er forskellen på fajance og porcelæn? Hvad er forskellen på overglasur og underglasur? Må man spise af juleplatter? Sådan indretter du et retro-hjem Hvornår er det okay at pynte op til jul?

Brugt, men godt!

Der er en fantastisk trend i gang. - Det at købe second hand er godt!

Vi kunne ikke være mere enige og derfor kan du ved DPH Trading finde en del, der er både brugt og/eller antikt.

I blandt vores varer finder du en del ting, som har været ude at bo hos nogle før, enten private eller andre handlende, og er derfor ikke splinternye. Men hvor nogle synes dette gør tingene mindre værd, er vi slet ikke enige. Tværtimod! - Faktisk synes vi, der er 6 oplagte gode grunde til, at det er fedt at købe genbrug.

6 gode grunde til at købe brugt

  1. Det er bæredygtigt! Ja, det havde du nok selv gættet, men det gør det altså ikke mindre væsentligt. At købe nyt er dårligt for miljøet. Vi skal spare på ressourcerne. For at reducere miljøbelastningen er det derfor oplagt, at vi er en del af den bæredygtige udvikling og køber genbrug. Dette er også grunden til, at vi genbruger papkasser og alt mulig andet emballage, når vi sender bestilte ordre.

  2. Mange ting kan kun fås, hvis du køber genbrug. En stor del af det, du finder hos os, laves ikke længere. Det skyldes at de kendte fabrkker gennem årerne har ladet mange varer udgå af produktion, fabrikker er ophørt, og årsartikler er jo decideret kun produceret et enkelt år fx, årskrus, påskeæg, juleplatter, osv.

  3. Kvaliteten er ofte meget bedre på gamle ting. Der blev ofte brugt bedre materialer, og kælet mere for detaljen. - Ting blev ikke masseproduceret på samme måde, som de meget gør i dag. Det gør, at du ofte kan købe langt bedre kvalitet til meget billigere pris, hvis du vælger at købe genbrug!

  4. Historien/sjælen der følger med gamle ting er ofte fantastisk. At respektere vores forfædre og den værdi de lagde i deres håndværk, og at passe på og værdsætte det som generationer før os har værdsat og værnet om, giver så god mening.

  5. Når du køber genbrug, kan du ofte finde noget, som andre ikke har. Vi ser mange gengangere i folks boligindretninger. Men at bringe noget brugt eller antikt ind i hjemmet, giver noget helt særligt, og så undgår du at have det samme stående som dine venner, familiemedlemmer og naboer.

  6. At finde genbrugsguld er skattejagt for voksne. - Der er noget fedt i at lede efter de gemte skatte. At gå på skattejagt var et stort hit til enhver børnefødselsdag. - Men hvis du spørge os, så kan børne skattejagten, sagtens byttes ud med voksen skattejagt, hvor vi jager genbrugsguld istedet for slik og legetøj. Det kræver tid, tålmodighed og til tider lidt kreativitet at gennemsøge genbrugsbutikker, isenkræmmer, loppemarkeder og antikvariater, men det er det hele værd. Ofte får du en masse for pengene, som ovenikøbet er i bedre kvalitet! Det skyldes, at man før i tiden brugte bedre materialer til at fremstille med, frem for f.eks. plast, polyresin, osv.

Ovenstående synes vi selv er helt fantastiske gode grunde til, at købe brugt! Vi ser gang på gang en stor glæde, når folk kan sælge noget videre, som andre kan få glæde af. Uanset om det er fejlkøb, noget du er træt af, noget der ikke passer ind i indretningen eller noget helt fjerde, er der en stor chance for, at det kan give glæde til andre mennesker. Og det er os en fornøjelse at bidrage til den gode, og ikke mindst grønne, følelse i maven.

Ingen tvivl om kvalitet

Selv om du køber brugt, behøver du ikke bekymre dig om kvaliteten på de ting du køber hos DPH Trading. Vi kvalitetsvurderer alle vores produkter ud fra 5 produktkvaliteter.

Mangler du inspiration til at bringe nyt og gammelt sammen i boligindretningen?

Der er ingen tvivl om, at det kan være utrolig flot og charmerende at blande nyt og gammelt sammen. Om der er tale om genbrugsfund, arvestykker eller boligpynt i vintage stilen, skabes der bare en unik personlighed til rummet. Dog er det ikke altid nemt at få det brugte og retro til at passe ind i en moderne indretning.

Heldgivis er der en masse inspiration til at mixe nye og gamle boligelementer.