MENU
SØG
DPH Trading
13.000 spændende ting til hjemmet
Indkøbskurv
Varer i alt:
0
stk.
 
https://www.dphtrading.dk
https://www.dphtrading.com/customer-service/guides/tips-and-ideas/centerpieces
https://www.dphtrading.de/kundendienst/anleitungen/tipps-und-ideen/etagere

 

Ekstra tunge varer leveres ikke fragtfrit

Hvis du bestiller møbler, eller andre meget store eller tunge varer, som ikke kan sendes med posten eller GLS, leveres disse ikke fragtfrit. 

Når en vare har     Ekstra fragt    symbolet,  er det fordi varen er af betydelig

størrelse og/eller vægt. På disse varer kan vi ikke tilbyde at levere fragtfrit ved køb over 1000 kr.

Typisk er det varer som møbler, større bronze figurer, kæmpe store vaser, kæmpe store lamper,
der ikke leveres fragtfrit.

Sådanne varer kan ikke købes online før DPH har udregnet en fragtpris. - Dette gøres ved at lægge
varen i kurven, og sende kurvens indhold som en forespørgsel til DPH.

NB. Når der er tale om møbler og andre store ting, kan det ofte være en god ide, at afhente varen i
vores butik i Odense N. - Det giver dig mulighed for at se varen i virkeligheden inden du endeligt beslutter
dig, og samtidig sparer du fragtomkostningen.  - Skriv gerne i kommentar feltet, når du sender os en
forespørgsel via websitet, at du overvejer at afhente i butikken.

Forside
Outlet
Sælg til DPH
 
 
• 45 års erfaring
• Hurtig og sikker levering
Ring til os man-fredag
kl. 8:00 - 16:00
(+45) 66 18 95 95
Sprog:
?
Valuta:
?
Leveringsland/område:
?
Du kan få websitet vist på dansk, engelsk eller tysk.
Her har du mulighed for at vælge hvilken valuta du ønsker at se vores priser i. Alle priser vil herefter bliver vist i den valgte valuta (Du kan altid ændre det igen).
De viste priser beregnes ud fra det valgte leveringsområde: I Danmark og resten af EU er priserne inklusiv (med) moms. Hvis du vælger at leveringsområdet er udenfor EU, er prisen altid ekskl. (uden) moms.
Du er her:  / Forside / Hjælp - FAQ / Guides / Tips og Ideer / Lav opsats selv

Kageopsatser - Tips og Ideer

Væk de gamle, støvede, blå-glaserede jule- og mors dagsplatter til live! Brug dem som opsats eller etagere, og anret alt fra sushi og tapas til hjemmebag og frugt - let og elegant!

Vi borer huller hver torsdag kl. 13:30  - Tag dine tallerkener/platter med ud i butikken, og få lavet huller mens du venter (KUN TORSDAG kl. 13:30), ellers er du også velkommen til at aflevere dine tallerkener når det passer dig, så bliver de boret førstkommende torsdag og kan så afhentes i vores normale åbningstid mandag og torsdag. - Se adresse og åbningstid mv.

 

Lav selv opsatser - Design din egen opsats af gamle platter

Du kan købe fittings og få boret hul i dine tallerkener hos DPH - Køb fittings og færdige opsatser - KLIK HER

Engang var de gamle, blå-glaserede årgangsplatter i porcelæn fra Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl umådeligt eftertragtede og værdifulde. Flere samlere anså deres juleplatter, Mors dagsplatter, jubilæumsplatter, etc. som en solid investering og pensionsopsparing. Desværre er de fleste platter ikke længere så værdifulde i sig selv.

Måske samlede dine olde-, bedsteforældre eller forældre på de dekorative platter, med detaljerede motiver af definerende øjeblikke i dansk historie. Måske er du selv samler, men ved ikke rigtigt hvad du kan bruge dem til, fordi du måske føler de hører fortiden til? Men nu er det tid til at platterne kommer frem igen. Denne gang skal de ikke på væggen - men på spisebordet!

Opsatser lavet af gamle platter

Platterne fra væggene er nu blevet moderne igen, og flere producenter og designere er begyndt at lave de gamle platter om til opsatser. Samlingen af juleplatter, mors dagsplatter, jubilæumsplatter, eller andre tallerkener, laves ganske simpelt om til opsatser eller en såkaldt etagere - som det så fint udtrykkes på fransk.

 

Hvad skal du være opmærksom på, når du vil have en kop i toppen!

Her ses opsatser med en kop øverst. En fin og meget anvendelig opsats. Hvis du selv vil lave denne opsats skal du være opmærksom på at det kræver to sæt fittings. Da den her bliver til en 4 lags opsats. (Et sæt fittings består af stænger til 3 lag). Du kan dog sagtens bruge resten af stængerne i det ene sæt fittings til en 2 lags opsats.

Vær opmærksom på at når der bruges kopper i opsatser, så bores der hul i koppen, det betyder naturligvis at den er ikke længere er 100 % vandtæt... Ja det var ikke gået op for mig før et stykke inden i processen... men jeg er jo også bare blondine!

4 lags opsats - med platter og kop

Hvis du eksperimenterer med kopper i din opsats, skal du være opmærksom på at kop og underkop ikke altid kan sættes sammen som det ses nedenfor. Tykkelsen af fx. Desiree kopper og underkopper er for tykke til at gevindet på vores fittings kan nå sammen. Til gengæld er Royal Copenhagens julekopper og underkopper ikke tykkere end de lige akkurat kan spændes sammen som vist herunder..Royal Copenhagen opsats med kop i toppen

Nedenfor ses f.eks. B&G morsdagsplatten 1972 (15 cm), B&G juleplatten 1975 (18 cm) samt
B&G jule jubilæumsplatten 1975 (23cm) - sammensat af et sæt fittings til opsats i sølv finish.

Kan købes samlet varenr. 8900 - Se mere

Nedenstående opsats er lavet ud fra temaet, juleplatte traditionen gennem næsten 100 år, hvor der nederst er brugt jubilæumsplatten 1908-1983, som fejrede Royal Copenhagen juleplattens 75 års jubilæum, hvor motivet fra 1983 og 1908 er vist. Den midderste platte er sammenlægningsplatten fra 1987, hvor Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl blev slået sammen, her er motiverne fra den første Bing & Grøndahl juleplatte fra 1895 og den første Royal Copenhagen juleplatte fra 1908 er smeltet sammen til et motiv. Øverst er Royal Copenhagen juleplatten fra 1983., samt kageopsat fittings med hjertehank

 

Forvandlingen udføres ved at bore et hul i centeret af platterne/tallerkenerne. (Der skal bruges et 7 mm diamant rørbor.)  Herefter monteres et stativ i enten guld- eller sølv-finish til at fordele de 2-3 platter jævnt og nøjagtigt over hinanden. De smukke opsatser kan nu bruges, til at præsentere alverdens lækre retter og delikate aperitif på en let og elegant måde - samtidigt sparer man de to ekstra tallerkeners plads på spisebordet.

Næste opsats en 2 lags opsats, som har H. C. Andersen tema, her ses nederst Desiree Jubilæumsplatten 1970-1980 med Hans Christian Andersens Hus i Odense, samt en Desiree juleplatte fra 1980 med motiv fra et af Hans Christian Andersens eventyr, nemlig Ole Lukøje  (opsatsen kan købes færdig varenr. 8920 - se mere her)

Som noget ganske særligt, er det især blevet populært at mikse og matche tallerkener med forskellige motiver og mønstre efter eget valg, ved bordopdækningen til festlige lejligheder. Det samme princip kan nu anvendes til opsatserne.

Har man eksempelvis opdækket bordet med hvide og blå tallerkener fra Royal Copenhagen Musselmalet, Blå Blomst, Hvidriflet osv., kan en unik opsats nu laves billigt og enkelt. Her i webshoppen kan man eksempelvis vælge de 2-3 platter, man ønsker samt et passende stativ, få hullet boret i dem og tilsendt hele sættet indenfor få dage. Man kan også tage sine egne platter med og få dem lavet hos DPH Trading butikken i Odense.

Kunne du tænke dig en opsats til sit gamle stel, så kan det også sagtens lade sig gøre. Klik her for at se et eksempel på hvordan det kan se ud, her er brugt Blå Blomst flettet spise tallerkener i 24cm, frokost tallerken 21cm, samt kage tallerken 15cm, samt en kageopsats fittings efter eget valg.

 

DPH Trading i Odense fik ideen til at borer hullerne i platterne, da man opdagede at metoden man brugte til at lave vaser og krukker om til lamper, også kunne anvendes på platter/tallerkener. Maskinen blev udstyret med et tyndere bor og kunne dermed lave et helt præcist og lige hul gennem en platte, uden at lave det mindste skår.

Dét blev ideen til om at tilbyde de mange platte-ejere, som ikke anede hvad de skulle gøre med deres platter, muligheden for at skabe en helt unik platte-opsats eller étagère matchende til deres plattesamling eller spisestel.

De dominerende producenter som Royal Copenhagen har for nylig lanceret opsatser i Musselmalet Mega stellet. Royal Copenhagen har som en forfriskende nyfortolkning lanceret princippet om at mikse & matche serier.

Siden har flere porcelæns- og serviceproducenter introduceret forskellige typer af opsatser. Og i takt med at danskernes ønske om fleksibel og moderne borddækning stiger, passer den ekstravagante étagère perfekt til både hverdag og fest.

Etágèren tilbyder en smuk anretning af maden, som samtidig er let at bære. Opsatsen/étagèren fylder ikke mere end den nederste, største tallerken og serveringen ser samtidig prægtig og indbydende ud.

Da der findes hundredvis af forskellige platter og tallerkener, og dermed også kombinationer, kan man skabe sin helt unikke opsats/étagère. Vælg for eksempel platter med samme motiv i forskellige størrelser, eller med forskelligt motiv, men fra samme årgang eller serie.

Som her vist en opsats med den danske national fugl svanen, i form af, nederst  Bing & Grøndahl mors dags jubilæumsplatten 1969-1984 (23cm), i midten B&G juleplatte årgang 1974 (18cm), samt i toppen af opsatsen, en Bing & Grøndahl mors dags platte årgang 1976

Alternativt kan man vælge den lidt mere vovede model og blande både farver, mønstre og stel efter eget ønske.

Her ses et eksempel hvor vi har valgt at bruge nogle gamle smukke Bing & Grøndahl Jubilæumsplatter, som vi synes passede i størrelse og og motiv. - Se alle vore B&G Jubilæumsplatter

 

 

Pris for den sikre og professionelle boring af 2-3 egne (eller her bestilte) platter og tallerkener er kr. 149 incl. moms, samt fittings til kageopsatsen til kr. 89,- dvs. den samlede pris bliver ialt (uden platter)  kr. 188,- inkl. moms. 

Her i webshoppen findes et kæmpe udvalg af årgangsplatter samt mærkevare stel fra bl.a. Royal Copenhagen, Bing & Grøndahl, Rosendahl, Erik Bagger m.fl., så der er rig mulighed for at finde den perfekte kombination til din helt unikke opsats. 

Man kan frit vælge de platter eller tallerkener man ønsker, skal være en del af opsatsen, tilføj et stativ og en boring til webshoppens kurv. Herefter udfører DPH Trading boringen for dig og sender den indenfor få dage.

Har man allerede de tallerkener som man vil lave en opsats af, så læg kun en boring og et stativ i kurven. Send derefter de aktuelle platter/tallerkener, så udføres boringen og hele sættet sendes retur til dig - let, hurtigt og elegant. - DPH Tradings adresse findes her.

Nedenfor vises flere eksempler på platter og spise tallerkener, som er blevet forvandlet til smukke opsatser:

Her en smuk B&G mågestel opsats, bestående af nederst en 24 cm flad tallerken, en frokost tallerken på 21 cm, og i toppen en kage tallerken på 15cm. - Da mågestellet har en guldkant, var det oplagt at bruge kageopsats fittings i messing finish. 

Her har man valgt kun at lave en opsat i 2 lag, hvor der er brugt en B&G mindeplatte fra Kong Frederik  den 9. død i 1972 (25 cm)  samt  en Royal Copenhagen Dronninge platte, med siluet motiv af Dronning Magrethe og Dronning Ingrid

 

Kun fantasien sætter grænser for hvordan din nye opsats skal se ud...

Se hvordan du samler din opsats her:

 

Sådan samler du din kage opsats 

 

Ekstra tunge varer leveres ikke fragtfrit

Hvis du bestiller møbler, eller andre meget store eller tunge varer, som ikke kan sendes med posten eller GLS, leveres disse ikke fragtfrit. 

Når en vare har     Ekstra fragt    symbolet,  er det fordi varen er af betydelig

størrelse og/eller vægt. På disse varer kan vi ikke tilbyde at levere fragtfrit ved køb over 1000 kr.

Typisk er det varer som møbler, større bronze figurer, kæmpe store vaser, kæmpe store lamper,
der ikke leveres fragtfrit.

Sådanne varer kan ikke købes online før DPH har udregnet en fragtpris. - Dette gøres ved at lægge
varen i kurven, og sende kurvens indhold som en forespørgsel til DPH.

NB. Når der er tale om møbler og andre store ting, kan det ofte være en god ide, at afhente varen i
vores butik i Odense N. - Det giver dig mulighed for at se varen i virkeligheden inden du endeligt beslutter
dig, og samtidig sparer du fragtomkostningen.  - Skriv gerne i kommentar feltet, når du sender os en
forespørgsel via websitet, at du overvejer at afhente i butikken.

Vi kan se at cookies er blokeret i jeres browser!
Vores webshop kan ikke benyttes uden cookies!
Aktiver cookies i Opera:
1. Opera knap
2. Settings
3. Privacy and security
4. Cookies -> Allow local data to be set
Aktiver cookies i Firefox:
1. Menu knap
2. Indstillinger -> Privatliv
3. "Firefox vil:" dropdown -> Bruge tilpassede indstillinger
4. Accepter Cookies
Aktiver cookies i Safari:
1. Action menu knap
2. Indstillinger -> Anonymitet
3. Cookies -> Tillad
Aktiver cookies i Internet Explorer:
1. Tools/gear knap
2. Internetindstillinger
3. Pesonlige Oplysninger -> Indstillinger
4. Flyt skyderen for at tillade cookies
Aktiver cookies i Microsoft Edge:
1. Mere knap ...
2. Indstillinger -> Avancerede indstillinger
3. Cookies -> Bloker ikke cookies
Aktiver cookies i Google Chrome:
1. Menu knap
2. Indstillinger -> Vis avancerede indstillinger
3. Beskyttelse af personlige oplysninger -> Indstillinger for indhold
4. Cokies -> Tillad
FRI fragt i Danmark v/køb over 999 kr. (Gælder ikke møbler o. lign.)
✅ Hurtig og sikker levering
Forside
Outlet
Sælg til DPH
 
 
• 45 års erfaring
• Hurtig og sikker levering
Ring til os man-fredag
kl. 8:00 - 16:00
(+45) 66 18 95 95
 
 
 
 
DPH Trading, Løkkegravene 49, 5270 Odense N, info@dph-trading.dk
© Copyright 2020 - DPH Trading
Snyd ikke dig selv for boligindretnings tips, prisudvikling på samlerartikler, arrangementer, tilbud og meget mere…
Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange om måneden afhængig af sæson.
Navn
Email
Send mig GRATIS tips og ideer mv.
TOP