MENU
SØG
DPH Trading
13.000 spændende ting til hjemmet
Indkøbskurv
Varer i alt:
0
stk.
 
https://www.dphtrading.dk
https://www.dphtrading.com/customer-service/guides/tips-and-ideas/wall-decoration
https://www.dphtrading.de/kundendienst/anleitungen/tipps-und-ideen/wanddekoration

 

Ekstra tunge varer leveres ikke fragtfrit

Hvis du bestiller møbler, eller andre meget store eller tunge varer, som ikke kan sendes med posten eller GLS, leveres disse ikke fragtfrit. 

Når en vare har     Ekstra fragt    symbolet,  er det fordi varen er af betydelig

størrelse og/eller vægt. På disse varer kan vi ikke tilbyde at levere fragtfrit ved køb over 1000 kr.

Typisk er det varer som møbler, større bronze figurer, kæmpe store vaser, kæmpe store lamper,
der ikke leveres fragtfrit.

Sådanne varer kan ikke købes online før DPH har udregnet en fragtpris. - Dette gøres ved at lægge
varen i kurven, og sende kurvens indhold som en forespørgsel til DPH.

NB. Når der er tale om møbler og andre store ting, kan det ofte være en god ide, at afhente varen i
vores butik i Odense N. - Det giver dig mulighed for at se varen i virkeligheden inden du endeligt beslutter
dig, og samtidig sparer du fragtomkostningen.  - Skriv gerne i kommentar feltet, når du sender os en
forespørgsel via websitet, at du overvejer at afhente i butikken.

Forside
Outlet
Sælg til DPH
 
 
• 45 års erfaring
• Hurtig og sikker levering
Ring til os man-fredag
kl. 8:00 - 16:00
(+45) 66 18 95 95
Sprog:
?
Valuta:
?
Leveringsland/område:
?
Du kan få websitet vist på dansk, engelsk eller tysk.
Her har du mulighed for at vælge hvilken valuta du ønsker at se vores priser i. Alle priser vil herefter bliver vist i den valgte valuta (Du kan altid ændre det igen).
De viste priser beregnes ud fra det valgte leveringsområde: I Danmark og resten af EU er priserne inklusiv (med) moms. Hvis du vælger at leveringsområdet er udenfor EU, er prisen altid ekskl. (uden) moms.
Du er her:  / Forside / Hjælp - FAQ / Guides / Tips og Ideer / Vægdekoration med platter

Vægdekoration - Gør din væg helt unik med platter sat i mønstre!

Vægdekoration kan være en kunst i sig selv og der er mange muligheder for at pynte sin væg. Der er de traditionelle billeder til væg, væg billeder er nok det de fleste tænker på, når der skal dekoreres en væg. En væg med billeder kan være meget dekorativ, du kan dekorere med wallstickers eller male væggene i forskellige farver. Og så er der selvfølgelig platterne! Du tænker måske ikke på det med det samme, men platterne har overordentlig mange muligheder som vægdekoration, der går langt ud over blot at hænge dem på en række i stuen. Nej, platterne kan give rummet et helt andet liv, end man har mulighed for med malerierne.

 

Platter er nemme at rengøre - allergivenlige.

Der er en god grund til at platter har været anvendt som vægdekoration i generationer. Ud over at platter opsat på nye og smarte måder er blevet trendy, så har platterne også den kæmpe fordel, at det støv de samler let kan vaskes af og ofte kan dine platter smides en tur i opvaskemaskinen og så er de som nye igen! Helt uden støvmider, fedt og snavs.

Vægdekoration med platter ved døren

Herover ser vi her en samling af mors dag platter og juleplatter, der er hængt op ved døren for at stå i kontrast til det ellers meget strømlinede hvide rum.

Lav en flot vægdekoration - billigt og nemt!

Med platterne har du mulighed for at sætte dem sammen til en vægdekoration efter dit hoved. Det betyder ikke så meget, hvad motiverne på platterne er, da du blot kan gå efter farverne og sætte dem sammen derefter. Det allerbedste derved er, at du har mulighed for at købe mange platter til en virkelig billig penge, så din vægdekoration behøver slet ikke at være dyr. Du kan få den til at se unik ud uden at bruge en formue!

Vægdekoration i køkken eller trappeopgang

Sådan undgår du at det ser forkert ud.

1. Find de platter du synes passer ind i din øvrige indretning,

2. Læg dem på gulvet i det mønster du tænker du vil hænge dem op i, og prøv dig frem indtil det ser rigtigt ud. 

3. Hvis det er svært at forestille sig hvordan det vil se ud på væggen, så kan du klippe et stykke papir i samme størrelse og facon, som  hver af dine platter. Når du har alle stykkerne klippet, prøv at sætte dem op på væggen i forskellige mønster med tape eller lign..  - Når du synes det ser rigtigt ud, er du næsten klar til at sætte søm eller skruer i væggen. - Men tjek lige punkt nr. 4, inden du går i gang med at hænge skabelonerne op!!!

undefined

4. Husk at ophæng på forskellige platter ikke sidder samme sted, og derfor er det en god ide, at tjekke hvor sømmet skal sidde på hver enkelt platte inden du banker søm i. - Her kan du med fordel markere på dine papirskabeloner, hvor sømmet på de forskellige platter skal sidde. - Så kan du blot sætter søm eller bore hul efter dine skabeloner, medens de hænger på væggen.  

ophængning af platter5

ophængning af platter6

ophængning af platter8

 

Der findes så mange fine platter til meget billige priser f. eks. kan du købe Desiree H. C. Andersen juleplatter med motiver fra hans eventyr til en slik. Ligeledes finder du mange gamle Bing & Grøndahl juleplatter og Royal Copenhagen juleplatter, samt forskellige mors dag platter virkeligt billigt. Og til en stor vægdekoration kan du også nøjes med 2. sortering. Som nogle lidt anderledes platter, der også vil gøre sig godt i en vægdekoration er de forskellige mindeplatter og Seltmann svenske landskabsplatter.

Eksempler på hvordan det kan se ud

Her er en hel sværm af forskellige blå og hvide platter, kun ganske få af disse er Royal Copenhagen juleplatter. Det giver et meget moderne udtryk, når vægdekorationen er platter, som er opsat assymmetrisk. - Idag hænger man ikke sine platter op på rad og række, som tidligere.

Vægdekoration med Royal Copenhagen Platter, der går hen over væggen

 

Brug platter som vægdekoration i køkkenet

Platter er rigtig gode at bruge som vægdekoration i køkkenet, da de let kan tages ned og smides en tur i opvaskemaskinen.

vægdekoration køkken

Allergivenlig vægdekoration i soveværelset

Hvis du skal dekorere dit soveværelse, så kan det være en god ide, at tænke på at der ofte bliver meget støv i et soveværelse, og at de du hænger op på vægen let skal kunne rengøres. - Det gælder fx. de blå platter, som snildt tåler en tur i opvaskemaskinen.

Vægdekoration med platter til soveværelset

Man kan også lave en vægdekoration, der tager imod lyset fra et nærtstående vindue og derved bringe væggen til live med platter i forskellig størrelse, der reflekterer lyset fra vinduet.

Hæng platter op "tilfældigt"

Platter kan hænges op på forskellige "mønstre". - Generelt for de fleste måder at hænge platter op på idag, er at det helst skal se lidt tilfældigt ud, men i praksis, er det ikke tilfældigt, det kræver en nøje plan for at det ser "rigtig" tilfældigt ud.

Farverige platter på mørk væg

Her er mange platter i flotte farver hængt op på en mørk væg og bringer derved noget farve ind i stuen.

Platter på række for enden af bordet

En række platter i mange farver og mønstre sat for enden af det rustikke køkkenbord.

Bring farver ind i det modern hjem med platter

Her giver platterne noget farve og mønster til det moderne hjem.

Platter sammen med teaktræsmøbel

Platter kan også matche i farver med møblementet. Her er platter udvalgt i farver, der passer sammen med den flotte teaktræskommode.

Pep kontoret op med platter

Du kan også peppe kontoret lidt op med platter i mange farver og sjove motiver, der kravler hen over væggen på en sjov måde.

Et lille strejf af platter i den store spisestue

Platter kan også bruges til at give lidt ekstra i hjørnet af spisestuen, hvor de kan give et lidt anderledes afbræk på væggens flade.

Platter på stribe bag sofaen

Her er mange farverige platter hængt op på stribe bag sofaen, hvor de står flot i kontrast til den beige sofa og de brune nuancer i stuen.

Vægdekoration med platter

Få det hele til at hænge sammen, med matchende farver og stil. Her ses en blanding af forskellige størrelser og typer af platter, ens for dem alle er dog at de er blåmalede. - De er her sat sammen med blåmalede kugler, og en platter der stå i reolen. En fin komposition, som får de gamle platter til at fremstå elegante og moderne.

Vægdekoration med platter

Her et miks af forskellige juleplatter, jubilæumsplatter mv. - Her er brugt forskellige størrelser af platter, hvor temaet er at hver enkelt platte er udvalgt ud fra det at den betyder noget særligt. Platterne er sat op på en, ved første øjekast asymmetrisk måde, men ved nærmere eftersyn, er der symmetri i opsætningen. Når du vil lave en sådan "tilfældig opsætning" er det vigtigt at du få ligevægt mellem de stor og små platter, mellemrummene mellem platterne. samt hvor meget der hænger på den ene side af væggen og den anden. Det kan være rigtig svært at se om det ser fedt ud før det hænger, så prøv evt. med nogle pap skiver og klister dem forsigtigt op på vægen i samme størrelser som platterne og flyt så lidt rundt med dem indtil du finder en helhed der virker rigtig. - På den måde kan du få det til at se tilfældigt ud på den fede måde... og så er det først nu at du skal i gang med hammer og søm.   

Vægdekoration med juleplatter

Vægdekoration med platter

Vægdekoration med Arabia platter

Smørbrikker-platter som urskive

Her er en anden spændende måde at bruge Bjørn Wiinblads smørbrikker på, nemlig som en urskive.

Platter giver liv som vægdekoration på den skrå mur ved trappen

Her ser du platter brugt til en flot vægdekoration på en buet væg, hvor det ville være svært at sætte noget andet op. Platterne fylder væggen godt ud og giver liv til væggen. Samtidig er de sat op, så de flugter smukt med trappens underkant. 

Vægdekoration Grå væg - blå platter

Her ser du en grå væg, hvor de blå platter passer rigtig fint. - De viste platter er de smukke gamle påskeplatter fra Bing & Grøndahl. -  Som du kan se her er der rig mulighed for at lege med farverne mellem platterne.

Vægdekoration i køkken eller trappeopgang

Her ser du et flot eksempel på, hvordan du kan bringe liv til de gamle platter, ved at male vægen ultra marine blå. Her er brugt en blanding af mors dags platter,  juleplatter, jubilæumsplatterosv.

Platter som vægdekoration

Her er platterne sat op så de passer med den farverige væg og blomsterne nedenfor.

Platter i mange former og farver

Her er en stor og flot opsætning af platter i mange former, størrelser og farver. Det er også krydret lidt med en tekop, der er hængt op i opsætningen.

Platter hængt op på en mørk baggrund

På ovenstående billede har vi en flot opsætning af platter, der er hængt op i kontrast til den sorte væg. Det skaber en flot fremtoning for de mange platter.

Badeværelse med platter som vægdekoration

Her er vi kommet ind i badeværelset, hvor platter kan gøre sig rigtigt godt som vægdekoration og de står rigtig godt til de hvide væge.

Platter på farverig væg

Her har vi igen platterne hængt op i kontrast til den flotte gule væg, hvor de giver et brud i farven og står flot frem.

Platter i spisestuen omkring et gevir

Platterne er her blevet flot kombineret med et gevir, der giver en imponerende opsætning over spisestuearrangementet.

Farverige platter til farverigt design

Her har vi en spisestuen med mange kraftige farver. Heldigvis er der også farverige platter, der passer perfekt sammen med et sådant design. 

Brug platter i udestuen og i andre fugtige rum!

Hvis du vælger at dekorere med billeder på væggen i fugtige rum, risikere du at dine kunstværker bliver jordslået, og ødelagt. Derfor er det værd at overveje at dekorere dine vægge med platter, da disse selvfølgele tåle fugt. Vælger du platter frem for billeder på væggen, behøver du ikke bekymre dig om at de bliver ødelagt af fugt og snavs.

Så hermed er det op til dig at vælge hvilke platter der vil passe ind i din indretning, du finder det enorme udvalg her:

Eksempler på diverse jule og årsplatter:

 

vægdekoration - Blå platter

Vægdekoration - Rørstrand juleplatter - Rörstrand Jultallrik Sverige

Vægdekoration - 1985 Tettau Juleplatte Vægdekoration - 1987 Rørstrand Poesi Juleplatte/tallerken, Se, natten viger for dagens lys

Vægdekoration -Rørstrand sort og hvide platter med bibelske motiverVægdekoration -1997 Juleplatte Arabia

Vægdekoration - Arabia platterVægdekoration - 1982 Juleplatte Arabia

Vægdekoration - Bjørrn Wiinblad Juleplatte 1983 Jesus i krybbenVægdekoration - Bjørn Wiinblad juleplatte 1976 Englen med trompeten

Vægdekoration - Bjørn Wiinblad Juleplatte i krystal 1976 Jomfru Maria med JesusbarnetVægdekoration - 1976 Steinbock års jubilæumsplatte, Madonna med barn, Emalie porcelænVægdekoration -1977 Steinbock årsrsplatteVægdekoration - 1983 Steinbock ÅrsplatteVægdekoration - 1976 Royal Heidelberg Juleplatte, KatVægdekoration - Noritake Juleplatter

vægdekoration - farvestrålende platter

Vægdekoration -  Noritake platter

Vægdekoration - 1983 Hackefors JuleplatteVægdekoration - 1980 Hackefors koboltblå barnets juleplatteVægdekoration - 1976 Hutschenreuther Juleplatte "Den hellige familie", Hyrderne pÃ¥ markerneVægdekoration - 1978 Juleplatte Hutschenreuther

Vægdekoration

Vægdekoration - 1982 Gustavsberg kunstjuleplatte, Jomfru Maria med JesusbarnetVægdekoration - 1986 Gustavsberg Juleplatte, Paul Hoff

Vægdekoration - 1977 Hummel Goebel Charlot Byj JuleplatteVægdekoration -1975 Hummel Goebel Charlot Byj Juleplatte

 

Vægdekoration -1979 Gustavsberg Juleplatte, Sven JonsonVægdekoration -1922 Juleplatte Aluminia Lille

Ud over de her viste jule og årsplatter findes der rigtig mange andre.

 

Platter med blomster, dyr, landskaber, samt diverse historiske platter.

Herunder ser du forskellige andre typer af platter, der findes i tusindevis af forskellige typer af platter, så søger du nogle specielle motiver, farver, tema osv. så vil de undre, hvis ikke du kan finde nogle platter der vil match din øvrige indretning.  

Vægdekoration - Dekorer med platter - RørstrandVægdekoration

Dekoration med Arabia platter

Vægdekoration med kongelige platter

Vægdekoration Tallerkenrække med Carl Larsson platter

Vægdekoration med Bjørn Wiinblad platter

Dekoration med farvestrålende platter

Dekoration med historiske platter med kirker

Dekoration med kongeplatter

Vægdekoration med blå platter - påskeplatter

Vægdekoration - Hvide platter med guld - dyremotiver

Ud over de her viste platter, findes der tusindvis af andre smukke platter.

 

 

Ekstra tunge varer leveres ikke fragtfrit

Hvis du bestiller møbler, eller andre meget store eller tunge varer, som ikke kan sendes med posten eller GLS, leveres disse ikke fragtfrit. 

Når en vare har     Ekstra fragt    symbolet,  er det fordi varen er af betydelig

størrelse og/eller vægt. På disse varer kan vi ikke tilbyde at levere fragtfrit ved køb over 1000 kr.

Typisk er det varer som møbler, større bronze figurer, kæmpe store vaser, kæmpe store lamper,
der ikke leveres fragtfrit.

Sådanne varer kan ikke købes online før DPH har udregnet en fragtpris. - Dette gøres ved at lægge
varen i kurven, og sende kurvens indhold som en forespørgsel til DPH.

NB. Når der er tale om møbler og andre store ting, kan det ofte være en god ide, at afhente varen i
vores butik i Odense N. - Det giver dig mulighed for at se varen i virkeligheden inden du endeligt beslutter
dig, og samtidig sparer du fragtomkostningen.  - Skriv gerne i kommentar feltet, når du sender os en
forespørgsel via websitet, at du overvejer at afhente i butikken.

Vi kan se at cookies er blokeret i jeres browser!
Vores webshop kan ikke benyttes uden cookies!
Aktiver cookies i Opera:
1. Opera knap
2. Settings
3. Privacy and security
4. Cookies -> Allow local data to be set
Aktiver cookies i Firefox:
1. Menu knap
2. Indstillinger -> Privatliv
3. "Firefox vil:" dropdown -> Bruge tilpassede indstillinger
4. Accepter Cookies
Aktiver cookies i Safari:
1. Action menu knap
2. Indstillinger -> Anonymitet
3. Cookies -> Tillad
Aktiver cookies i Internet Explorer:
1. Tools/gear knap
2. Internetindstillinger
3. Pesonlige Oplysninger -> Indstillinger
4. Flyt skyderen for at tillade cookies
Aktiver cookies i Microsoft Edge:
1. Mere knap ...
2. Indstillinger -> Avancerede indstillinger
3. Cookies -> Bloker ikke cookies
Aktiver cookies i Google Chrome:
1. Menu knap
2. Indstillinger -> Vis avancerede indstillinger
3. Beskyttelse af personlige oplysninger -> Indstillinger for indhold
4. Cokies -> Tillad
FRI fragt i Danmark v/køb over 999 kr. (Gælder ikke møbler o. lign.)
✅ Hurtig og sikker levering
Forside
Outlet
Sælg til DPH
 
 
• 45 års erfaring
• Hurtig og sikker levering
Ring til os man-fredag
kl. 8:00 - 16:00
(+45) 66 18 95 95
 
 
 
 
DPH Trading, Løkkegravene 49, 5270 Odense N, info@dph-trading.dk
© Copyright 2020 - DPH Trading
Snyd ikke dig selv for boligindretnings tips, prisudvikling på samlerartikler, arrangementer, tilbud og meget mere…
Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange om måneden afhængig af sæson.
Navn
Email
Send mig GRATIS tips og ideer mv.
TOP